Primul teaser video cu noua generație Audi Q3: SUV-ul constructorului german debutează în 25 iulie

de Cornel Șocariciu
Luni, 23.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primul teaser video cu viitorul Q3. SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 25 iulie, iar conform informațiilor, noul Q3 va avea un design revizuit și un interior îmbunătățit. Zvonurile spun că am putea vedea și o versiune plug-in hybrid.

La scurt timp după ce am făcut cunoștință cu Audi Q8, A1 Sportback și TT facelift, constructorul german anunță lansarea noii generații Q3. Evenimentul de prezentare este programat în 25 iulie, iar pentru a "calma spiritele", Audi a publicat și un scurt teaser video cu viitorul Q3.

La nivel estetic, nemții pregătesc o serie de noutăți, însă linia generală nu o să fie una complet nouă. Totodată, constructorul german promite și un interior mult îmbunătățit, dar și tehnologii de siguranță de ultimă generație.

Presa internațională speculează că lungimea și amptamentul viitorului Q3 vor crește, iar totul se traduce prin și mai mult spațiu pentru pasageri. Noua generație Audi Q3 va avea la bază platforma MQB a Grupului Volkswagen, arhitectură care permite o ușoară scădere a masei totale.

Conform zvonurilor, alături de "clasicele" motoare diesel și benzină, nemții pregătesc și o variantă plug-in hybrid capabilă să ofere o autonomie în modul electric de până la 50 de kilometri.

Cu detalii complete despre noua generație Audi Q3 vom reveni în 25 iulie.

Comentarii (3)

  • Decît să ne arătați Q-colțul ăsta irelevant mai bine ne-ați fi informaț despre prețul noului Megane RS *extremist* Trophy 300 CP (38.500 euro-n Germania, unde Honda Type-R e doar 36.500, mai ieftină cu vreo 3 miare ca la noi.)
    ...Ori de reducerea masivă a prețului (de listă, că-i și negociabil en-gros) la Abarth 124, de la 40K la +/-34K euro (la noi încă-i +43K în listă - aberant deci.)

    Sau începerea vănzării online în Italia a noului Suzuki Jimny (întâi varianta de lansare complet echipată *Sakigake* - ce-i drept la deloc neglijabila sumă de 21.990 euro.)
    10 3
  • hazard
    @Kirotractor depinde ce dau site-urile straine. De acolo sunt copiate cele mai multe reportaje si stiri.
    3 1
  • @hazard: Corect - doar și eu, simplu chibiț, preiau date din aceleași surse internautice.
    ...Doar că din unele mai diverse, nu doar anglo-/francofone.
    Nemții, olandezii, dar și italienii / elvețienii / scandinavii rămîn surse alternative valabile - cu condiția să le bunghești și limba, evident.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru