Primul teaser video cu noul Alpina B8. Debutul oficial este programat pentru 24 martie

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpina a publicat primul teaser video cu noul B8. Modelul bazat pe BMW M850 Gran Coupe este programat să debuteze în cursul zilei de 24 martie.

În urmă cu câteva zile, nemții de la Alpina au confirmat că noul B8, bazat pe BMW M850i Gran Coupe, va debuta oficial în 24 martie. Acum, tunerul de casă al bavarezilor a publicat primul teaser oficial care ne dă ocazia să auzim puțin și sunetul motorului V8.

În bună tradiție Alpina, unitatea de 4.4 litri twin-turbo va dezvolta mai mulți cai putere (comparativ cu un M850i standard), cel mai probabil în jurul cifrei de 600 CP. Transmisia automată cu 8 rapoarte va fi recalibrată, iar suspensia și frânele vor fi la rândul lor revizuite.

Din punct de vedere estetic, noul Alpina B8 vine cu bare de protecție noi, difuzor de aer proeminent, patru terminații pentru sistemul de evacuare și celebrele jante ale companiei germane.

La interior, pasagerii vor regăsi ornamente specifice pentru praguri, noi variante de tapițerie și un volan în centrul căruia va străluci emblema Alpina.

Așa cum spuneam, debutul oficial este programat pentru 24 martie.

via Alpina

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru