Primul turn rezidențial Bentley va avea 230 de metri înălțime și un garaj în fiecare apartament

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Motors a anunțat construirea primelor reședințe marca Bentley din lume. Clădirea rezidențială de lux va avea peste 60 de etaje și va fi amplasată în Sunny Isles Beach, Miami (SUA).

Departamentul de Design al mărcii Bentley a luat o pauză de la mașini și s-a apucat de desenat o clădire rezidențială de lux. Turnul va fi construit de o companie americană și urmează să fie amplasat pe coasta Sunny Isles Beach din Miami.

De altfel, Bentley Residences, pentru că aceasta este denumirea oficială, va fi cea mai înaltă clădire de pe orice plajă din Statele Unite ale Americii. Pentru a avea un impact cât mai mic asupra florei și faunei, clădirea de 230 de metri înălțime și peste 60 de etaje va fi construită cu materiale sigure pentru mediu.

Totodată, turnul va fi proiectat pentru a reduce consumul de energie.

Cele peste 200 de apartamente de lux vor avea propriul garaj, iar mașinile vor urca la etaj cu un lift dedicat.

Mai mult, Bentley Residences va oferi vedere la ocean și la golf din fiecare apartament. Fiecare proprietar se va putea bucura de balcon, piscină, saună și duș exterior privat.

Facilitățile turnului vor include o sală de sport, spa, whisky bar și restaurant.

via Bentley

Comentarii (10)

  • Agenda 2030
    "Cele peste 200 de apartamente de lux vor avea propriul garaj, iar mașinile vor urca la etaj cu un lift dedicat" Care este diferenta intre astia si "descremenatii" care traiesc la propriu cu calul in casa? S-au aia din Siberia care bagau capra in casa cand scadea temperatura mult prea mult.Nu ma refer la bani,bineinteles.Noi cu botnita si lesa,ei cu Bentley-ul in sufragerie.
    21 4
  • *Sau aia .Am luat-o pe urmele lu' Edi
    10 1
  • Lucian
    Ati uitat sa scrieti si de canapelele Bentley la 15.000 de euro bucata...
    16 0
  • Coca si Piți
    Ca fapt divers, in Anglia, detinatorii de Bentley sunt vazuti ca detinatorii de BMW la noi.
    15 3
  • Intr-o perioada dificila pentru foarte multi cu scaderi de venituri, pierderi de job-uri, inchideri de afaceri mici si mari, falimente, imbolnaviri, sechele fizice si psihice, si moarte neasteptata pe alocuri etc. bogatii primesc din ce in ce mai multa atentie si proiecte excentrice precum asta.
    18 2
  • Acesti oameni vor salva planeta, cu masinile de lux la etajul 60, care sunt materialele sigure pentru mediu, otelul, sticla si betonul pentru fundatie ? Eu cred ca este prevazut cu garaje la fiecare etaj pentru eventualitatea unui tsunami.
    14 0
  • si, iei apartamentul si primesti masina gratis, sau e invers?
    ca la bentayga, ceasul ala optional e mai scump decat masina
    11 0
  • este ceva normal. Intotdeauna lucrezi si faci afaceri cu si pentru cei cu bani. Ceausescu a incercat opusul si rezultatul a fost ca noi faceam foame si frig.
    2 15
  • dupa teapa de la VW, chestia asta de la Bentley seamana cu un ... dildalau

    @alex_ tu stii ca exista lumea noastra si lumea lor, nu? Bogatii vor fi intotdeauna bogati si vor trai in propria bula. Nimic nou sub soare.
    12 2
  • agenda...
    Creearea de orașe incluzive, sigure, rezistente și durabile
    Ce înseamnă: Forțarea oamenilor să se mute în orașe cu densitate mare, păstrate ca vitele în apartamentele guvernamentale+venitul universal de baza,cate un Bentley de cap de vita furajata.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru