Privește cerul: Seat Arona, surprins fără camuflaj în timp ce era transportat cu elicopterul

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai sunt câteva zile până la prezentarea noului Seat Arona. SUV-ul de segment B a fost surprins fără camuflaj deasupra Barcelonei în timp ce era transportat cu un elicopter.

În urmă cu aproximativ doi ani, SEAT nu avea niciun SUV în gamă. Dar strategia ibericilor s-a schimbat radical. Așa a apărut Ateca, SUV-ul compact dezvoltat pe platforma lui Volkswagen Tiguan. Și ofensiva continuă!

În toamna acestui an vom face cunoștință cu Arona. SUV-ul de segment B o să aterizeze într-un zonă foarte aglomerată, mulți constructori având aici câte un reprezentant serios.

Dar până la prezentarea oficială din 26 iunie, fanii au reușit să-l surprindă pe Arona în aer. Mai exact, imaginile cu modelul iberic fără camuflaj au fost realizate în timp ce SUV-ul era transportat cu un elicopter.

Din punct de vedere estetic, Arona va prelua o serie de elemente de pe Ibiza, fratele său de platformă, dar și de pe Ateca. După cum probabil intuiți, Seat Arona va miza pe motorizările disponibile în prezent pe Ibiza. Cu detalii complete, dar și cu o galerie foto generoasă vom reveni pe 26 iunie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru