Raliul Sibiului: Podium pentru piloţii Citroen Racing Trophy

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.07.2010
Danny Ungur şi Vlad Cosma, doi dintre piloţii Citroen Racing Trophy, au terminat Raliul Sibiului, etapă eveniment în Intercontinental Rally Challenge, pe podium la grupa A.

Raliul Sibiului, prima etapă pe macadam din Campionatul Naţional de Raliuri, a adus rezultate bune pentru doi dintre cei patru piloţi înscrişi în Citroen Racing Trophy România. Danny Ungur şi Vlad Cosma au urcat pe podium la grupa A, şi au plecat acasă cu 5500 de euro din cei 15.300 puşi în joc.

Echipajul Danny Ungur/Toni Avram a fost, pentru a treia oară în acest sezon, cel mai bine clasat echipaj din Citroen Racing Trophy România. După o cursă fără incidente tehnice sau pene de cauciuc, Danny Ungur s-a clasat pe locul secund la grupa A în Raliul Sibiului.

Cele trei victorii de probă specială, obţinute pe macadamul din Raliul Sibiului, i-au ajutat pe Vlad Cosma şi Florin Dorca să termine pe podium la grupa A, performanţă recompensată cu 2.500 Euro.

Revenit dupa o pauză de o etapă, cauzată de accidentarea din Raliul Târgu Mureş, Nistor Duval spera să termine primul raliu pe macadam pe podium. "Am aşteptat cu nerăbdare etapele pe macadam pentru că este suprafaţa care îmi place foarte mult.

Din păcate o problemă electrică m-a oprit din încercarea de a termina în puncte la Sibiu", a declarat Duval.

Cel mai ghinionist a fost însă echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu. Mai întâi, o pană de cauciuc făcută la prima trecere pe speciala Şanta Max l-a scos pe Alex Filip din lupta pentru victorie la grupa A. Apoi, la cea de-a doua trecere pe Şanta Max, a fost nevoie de un pivot rupt la roata dreapta faţă pentru ca echipajul 79 să iasă în decor.

Comentarii (1)

  • corect
    pana atunci fanii VAG ciocul mic!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru