S-a dat startul in Citroen Racing Trophy Romania

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.05.2010
Citroen Racing Trophy Romania va debuta anul acesta la Raliul Argesului, etapa cu numarul doi din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010.

Odata cu Raliul Argesului, etapa a doua din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010, va debuta si competitia Citroen Racing Trophy Romania. Daca anul trecut au fost incluse in acest trofeu doar ultimele trei etape, in 2010 Citroen Racing Trophy Romania se va desfasura pe parcursul celor sapte etape ramase in calendarul competitional. In prima etapa a acestui trofeu s-au inscris patru piloti: Daniel Ungur, Vlad Cosma si Nistor Duval cu modelul Citroen C2R2 Max si Alex Filip, care va lua startul la volanul unui Citroen C2R2.

"Citroen Racing Trophy este un format care s-a bucurat de un mare succes in toate tarile in care s-a organizat si cred ca si despre Romania se poate spune acelasi lucru. Si in acest an sunt eligibili pilotii care concureaza cu modelel C2R2 si C2R2 Max, iar premiile sunt mai mari decat in sezonul trecut", a declarat Simon Jean Joseph, initiator al programului.

Premiile puse in joc anul acesta au crescut fata de sezonul trecut, castigatorul Citroen Racing Trophy Romania urmand sa primeasca 4.000 de euro. Spre deosebire de anul trecut, la fiecare etapa se va intocmi si un clasament, valabil doar pentru pilotii inscrisi in Citroen Racing Trophy Romania, dupa sistemul de punctaj 10-8-6-5-4-3-2-1, iar la sfarsitul sezonului, in functie de clasament, primii trei piloti vor mai primii premii in piese Citroen Racing, in valoare totala de 7.000 Euro.

Via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru