Citroen Racing

Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen C3 R5 transformat în vehicul electric destinat competițiilor de rallycross: modelul are trei motoare electrice care oferă până la 612 CP

Citroen Racing împreună cu specialiștii din cadrul Stard au dezvoltat un C3 electric destinat competițiilor de rallycross. Modelul va debuta în 22 august, iar prețul anunțat de francezi este de 374.000 de euro.
Joi, 16 August 2012 | Feature

In memoriam Philippe Bugalski - omul din spatele echipei Citroen Racing

Ne-a părăsit brusc la doar 49 de ani în urma unui accident stupid. Numele lui este poate necunoscut pentru mulţi, dar fanii curselor îl ştiu bine pe Petit Bug. Iar noi, ziariştii români, îi datorăm mult lui Philippe Bugalski.
Sambata, 11 August 2012 | Motorsport

A încetat din viață pilotul francez de raliuri Phillippe Bugalski

Citroen Sport a anunțat că pilotul Phillipe Bugalski, un membru foarte important al echipei de raliuri, a încetat din viață la doar 49 de ani.
Joi, 18 August 2011 | WRC

OFICIAL: Loeb rămâne până în 2013 la Citroen Racing

Sebastian Loeb va încerca să atingă o cifră care acum câţiva ani părea de domeniul SF: 10 titluri mondiale consecutive în WRC. Alsacianul are deja şapte, e în target pentru al optulea şi a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Citroen DS4 ar putea avea o versiune Racing, cu propulsie hibridă

Citroen ar putea da naştere în următorii trei ani unei versiuni Racing a modelului DS4, pusă în mişcare de un tren de rulare hibrid, capabil să însumeze 295 de cai putere.
Sambata, 08 Mai 2010 | Motorsport

S-a dat startul in Citroen Racing Trophy Romania

Citroen Racing Trophy Romania va debuta anul acesta la Raliul Argesului, etapa cu numarul doi din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010.

Tag-uri similare

Citroen, CNR, Campionatul National de Raliuri, Dunlop, Citroen Racing, Citroen Racing Trophy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru