Napoca Rally Academy schimbă copiloţii şi îl recrutează pe Vlad Cosma

de Daniel Popescu
Marti, 14.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Napoca Rally Academy a anunţat câteva modificări în echipă, printre care schimbarea copiloţilor şi recrutarea lui Vlad Cosma cu un Dacia Logan.

Esential 130 de puncte a castigat Napoca Rally Academy in primele doua etape de CNR, cu 35 mai putin decat liderul ESD Rally Team
Napoca Rally Academy, una dintre cele patru echipeînscrise în Campionatul Naţional de Raliuri, a anunţat marţi o serie de schimbări prin care îşi propune să crească experienţa echipajelor şi, implicit, să-şi îmbunătăţească rezultatele.

Astfel, începând cu Raliul Delta-Tulcea, Marco Tempestini îl va avea drept copilot pe italianul Lucio Baggio, în timp ce fiul său Simone Tempestini îl va avea în dreapta pe Dorin Pulpea. Acesta din urmă a fost până în prezent copilotul lui Marco Tempstini şi are o experienţă mai mare în raliuri, astfel că îl va ajuta pe Simone Tempstini să-şi îmbunătăţească performanţele.

Pentru 2013 ne-am fixat nişte obiective ambiţioase şi ideea acestor schimbări este tocmai de a creşte nivelul de performanţă în cadrul echipei.

Marco Tempestini
Pilot Napoca Rally Academy
În plus, Napoca Rally Academy a anunţat cooptarea în echipa a lui Vlad Cosma, care nu a reuşit să găsească bugetul necesar pentru a participa în CNR cu o maşină cu tracţiune integrală.
Cosma îl va avea drept copilot pe Sergiu Itu şi va concura cu un model Dacia Logan.

"Toate încercările noastre de a găsi un buget pentru sezonul 2013 au eşuat şi singura opţiune rămasă pentru noi a fost Dacia Logan. Pentru mine este important să particip la curse în continuare şi am început deja pregătirea pentru sezonul viitor. Sunt sigur că voi face o echipă bună cu Sergiu Itu şi o să-l ajut să acumuleze cât mai multă experienţă", a declarat Cosma. Marco Tempstini este încrezător că schimbările vor ajuta echipa Napoca Rally Academy să-şi îmbunătăţească performanţele pe parcursul acestui sezon.

"Pentru 2013 ne-am fixat nişte obiective ambiţioase şi ideea acestor schimbări este tocmai de a creşte nivelul de performanţă în cadrul echipei. Simone avea nevoie de un copilot cu experienţă mare, iar Sergiu Itu poate să acumuleze experienta alături de Vlad Cosma", a adăugat el. Raliul Delta Tulcea va avea loc în perioada 31 mai - 1 iunie.

Via Napoca Rally Academy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru