Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc trei motoare noi din gama Ingenium

de Bogdan Mirică
Miercuri, 24.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover extinde disponibilitatea motoarelor sale Ingenium, de nouă generație. Este vorba despre două propulsoare pe benzină și un diesel, toate de peste 200 de cai putere.

Gama de motoare Ingenium continuă să fie din ce în ce mai prezentă pe modelele grupului Jaguar Land Rover. Cele mai noi modele pe lista Ingenium sunt Range Rover Evoque și Discovery Sport.

Cei care preferă benzina vor putea regăsi acum în gama celor două SUV-uri un agregat pe benzină care promite multe resurse. Poate fi regăsit sub indicativul Si4 290 și garantează o putere totală de 290 de cai, la pachet cu un cuplu de 400 Nm. Este suficient pentru a propulsa Evoque de la 0 la 100 de km/h în doar 6 secunde. În cazul lui Discovery Sport lucrurile sunt ceva mai lente, fiind necesare 6.5 secunde până la 100 de km/h.

Nu au fost uitați nici fanii motoarelor diesel, care vor primi un motor Ingenium de 237 de cai putere. El va fi disponibil și pe Evoque și pe Discovery Sport.

Pe lângă noutățile de sub capotă, Land Rover anunță că Evoque va beneficia de noi culori de caroserie și scaune sport îmbrăcate în piele perforată (disponibile opțional). De cealaltă parte, Discovery Sport va avea scaune ceva mai confortabile, mai multe nuanțe de caroserie și un pachet estetic botezat Dynamic.

Comentarii (3)

  • Și care e celălalt motor pe benzină?
    2 0
  • cristim
    LR, pai au lansat 2 motoare ca ala de sus, deci doar doua bucati :))))
    2 0
  • Nu fiti rai! Din descriere lipseste doar o virgula care face ca fraza sa fie cat se poate de logica: dupa cuvantul ,,propulsoare''
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru