Range Rover Evoque va primi mai multe facelift-uri în următorii ani

de Sebastian Toma
Luni, 01.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Range Rover Evoque, SUV-ul de succes al mărcii britanice, va adopta o strategie diferită de actualizări pentru a nu schimba dramatic aspectul exterior printr-un facelift la jumătatea ciclului de viaţă.

Range Rover Evoque nu va urmări reţeta clasică de facelift la jumătatea ciclului de viaţă, spune designerul şef Land Rover, Gerry McGovern. Potrivit lui McGovern, modelul va fi actualizat mai des, pentru a fi mereu proaspăt pe piaţă. Vor exista mai multe derivate noi ale lui Evoque, spune designerul şef Land Rover, dar versiunea decapotabilă nu este probabilă. Însă, o variantă mai puternică a lui Range Rover Evoque este ”foarte probabilă”.

"În cazul lui Evoque, nu vreau să mă trezesc într-o postură în care să-i schimb partea frontală doar pentru că aşa dictează regulile din industria auto. Vrem să-l păstrăm pe Evoque proaspăt, dar asta nu înseamnă în mod obligatoriu schimbarea aspectului exterior. Ar putea să însemne finisaje diferite, materiale noi, tehnologii noi şi alte actualizări, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.", explică Gerry McGovern, şeful de design Land Rover.

Urmareste Automarket
În primele nouă luni de la începerea comercializării lui Evoque, Range Rover a vândut 80.000 de unităţi în toată lumea, 18.000 dintre acestea fiind comenzi pe care marca britanică le-a primit încă dinainte ca primul Evoque să iasă de pe linia de producţie din Halewood. Uzina din Albion este singura din lume care produce Evoque, aceasta exportând SUV-ul Range Rover în peste 170 de pieţe internaţionale.


Via Autocar

Comentarii (2)

  • antiqua
    nu prea cred ca-i cazul...la cum arata va fi de actualitate...pana la apus.
    5 1
  • Adrian
    Ar fi cazul sa ii faca ceva la spate ca arata groaznic. In general Range Rover arata rau din spate. Pacat de fata care e de nota 10+.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru