Range Rover Velar are trei ținte sigure: „Vom încerca să furăm din clienții modelelor BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5”

de Bogdan Mirică
Joi, 13.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un oficial Land Rover a vorbit despre modelele pe care le țintește noul Range Rover Velar. Crossover-ul vrea să fure din clienții lui BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5.

Prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Range Rover Velar are o țintă sigură: SUV-urile premium sportive. Cu ocazia debutului american la Salonul Auto de la New York, oficialii Land Rover au vrut să se asigure că publicul înțelege principalii rivali ai lui Velar.

Așa că David Larsen, managerul de produs Land Rover în SUA, a declarat că Velar are în plan cucerirea unor noi clienți, nu doar oferirea unei alternative clienților deja existenți. Larsen a ținut să precizeze că Audi Q5, BMW X4 și Porsche Macan sunt țintele clare ale noului Velar.

Am desfășurat o mulțime de studii împreună cu clienții noștri. Foarte puțini dintre clienții lui Sport au văzut în Velar viitoarea lor mașină. Ei sunt mulțumiți cu ce le oferă Sport și vor să rămână la această mașină.

David Larsen
director de produs Land Rover SUA
Același oficial susține că nu există posibilitatea canibalizării cu Range Rover Sport, care are un preț ceva mai mare.
„Am desfășurat o mulțime de studii împreună cu clienții noștri. Foarte puțini dintre clienții lui Sport au văzut în Velar viitoarea lor mașină. Ei sunt mulțumiți cu ce le oferă Sport și vor să rămână la această mașină”, a declarat Larsen.

Așteptat pe stradă în vara acestui an, noul Velar va fi oferit cu un singur motor diesel din gama Ingenium. Restul opțiunilor de propulsie vor fi pe benzină, cu patru sau șase cilindri. Oficialii se așteaptă ca dieselul să reprezinte doar o cotă mică în rândul celor care vor alege Velar.

Cât privește potențialul unui model de performanță SVR, Larsen a declarat că acesta va fi lansat doar dacă există suficienți clienți care îl cer.

Comentarii (4)

  • Îmi place foarte mult interiorul.
    Pentru designul exterior trebuie sa fie fan, eu nu sunt, dar corect este sa spun ''strugurii sunt acrii''
    Totuși cred ca-ti trebuie o formare intensivă de vreo 3 zile ca sa înveți tot ce îți afișează pe display!
    6 1
  • masina asta arata intr-un mare fel, RE5PECT
    9 2
  • @xxx
    Nu mi-au placut niciodata interioarele de Range Rover. Asta nu inseamna ca sunt urate. Oricum volanul ala mi se pare hidos si badaran. Dar pe afara recunosc ca e singurul suv de pe piata care se apropie de perfectiune. Macan momentan are noroc cu interiorul care arata mai bine din pct. meu de vedere ca la Range poate si datorita faptului ca e desenat mai sport si de o bila alba in ceea ce priveste fiabilitatea. Se stie ca la Range fiabilitatea nu e punctul lor forte. Dar design-ul exterior e de nota 10. Urmat de Macan care e de 8.8 din 10.....
    5 4
  • principalul concurent , cel putin ca stil si design este Alfa Romeo Stelvio
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru