Range rover velar

Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Velar facelift: interior cu tapițerie din lână și versiune hibrid

Land Rover a lansat un facelift pentru SUV-ul de lux Range Rover Velar. Printre noutăți se numără un design ușor împrospătat, un sistem multimedia nou și o baterie mai mare pentru versiunea cu motor hibrid plug-in.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Modele noi

Land Rover lansează Range Rover Velar HST. Accente negre și două motorizări noi

Land Rover a lansat versiunea HST pentru modelul de lux Range Rover Velar. Aceasta primește accente negre exclusive la exterior și două motorizări noi de 300, respectiv 400 de cai putere.
Vineri, 20 August 2021 | Industrie

Range Rover Velar primește îmbunătățiri: update-uri over-the-air și sistem de purificare a aerului

Land Rover a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Velar, modelul urmând să beneficieze de update-uri over-the-air, nuanțe noi pentru caroserie sau un sistem de purificare a aerului din habitaclu.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: versiune plug-in hybrid și motorizări diesel și benzină cu sistem mild-hybrid

Range Rover Velar va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie dezvoltă 404 cai putere, iar SUV-ul va avea o autonomie în modul electric de până la 53 de kilometri.
Vineri, 29 Mai 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru Range Rover Velar: 600 de cai putere din partea Manhart pentru SUV-ul britanic

Tunerul Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru ediția specială Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic. În urma modificărilor, motorul V8 de 5.0 litri dezvoltă 600 CP și 750 Nm.
Marti, 05 Februarie 2019 | Modele noi

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: cel mai puternic Velar are motor V8 de 5.0 litri și 550 de cai putere

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition este o ediție specială a SUV-ului Velar care beneficiază de un motor V8 Supercharged de 5.0 litri și 550 de cai putere. Noua versiune va fi disponibilă pe piață doar un an.
Vineri, 04 Mai 2018 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: SUV-ul de lux primește două motoare V6 de 3.0 litri și noi tehnologii de asistență

Range Rover Velar va fi disponibil și cu un motor diesel V6 de 3.0 litri și 275 CP, dar și cu o unitate pe benzină V6 de 3.0 litri și 340 CP, pe lângă o serie de tehnologii de asistență în standard sau opționale.
Duminica, 18 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea de performanță a lui Velar: modelul va prelua motorul V8 de 5.0 litri și ar putea deveni cel mai rapid SUV produs de constructorul britanic

SUV-ul Range Rover Velar va primi în scurt timp o versiune de performanță. Modelul este pregătit de divizia Special Vehicle Operations și, conform unor surse apropiate, va primi motorul V8 de 5.0 litri și 575 CP.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Range Rover Velar SVR: versiunea de performanță este așteptată în acest an

Divizia Special Vehicle Operations (SVR) lucrează la o versiune de performanță pentru Range Rover Velar. Modelul ar urma să folosească un V8 de 5.0 litri și va debuta în cursul acestui an.
Marti, 08 August 2017 | Tehnologie

Land Rover vrea să înlocuiască pielea cu tapițeria textilă din lână și alte materiale nobile

Land Rover intenționează să renunțe treptat la tapițeriile din piele, chiar dacă ele îmbracă majoritatea versiunilor de top. Aceeași decizie a luat-o și Tesla cu ceva timp în urmă.
Luni, 31 Iulie 2017 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Range Rover Velar vine cu multă fibră de carbon și un look sportiv

Urban Automotive este un atelier din Marea Bitanie care a elaborat primul kit de tuning pentru proaspăt lansatul Range Rover Velar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Iunie 2017 | Modele noi

Range Rover Velar începe să își mărească gama de motorizări: propulsor de 2.0 litri și 300 de cai putere

Land Rover introduce noua motorizare Ingenium de 2.0 litri și 300 de cai putere și în gama crossover-ului Range Rover Velar, pentru a-l ajuta să lupte mai bine împotriva lui Porsche Macan și BMW X4.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Modele noi

Range Rover Velar are trei ținte sigure: „Vom încerca să furăm din clienții modelelor BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5”

Un oficial Land Rover a vorbit despre modelele pe care le țintește noul Range Rover Velar. Crossover-ul vrea să fure din clienții lui BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 SUV-uri prezentate la Salonul de la Geneva. Fotografii de la standuri

Alfa Romeo Stelvio și DS7 Crossback se numără printre SUV-urile de referință lansate cu ocazia Salonul Auto de la Geneva din acest an.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Range Rover Velar: britanicii prezintă o alternativă superioară la segmentul SUV-urilor premium X3, XC60, GLC, Q5 și Macan

Range Rover Velar își propune să provoace clienții segmentului SUV-urilor premium, mizând pe o poziționare de preț superioară lui Porsche Macan, care până acum era cel mai scump SUV din segment. Avantajele lui Velar: un interior inedit și un design exterior inspirat din liniile de succes ale mărcii.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Familia Range Rover s-a mărit: noul Velar vine să se dueleze cu Porsche Macan și BMW X4

Land Rover a dezvăluit prima imagine oficială a noului Range Rover Velar, un crossover poziționat între Evoque și Sport, programat să debuteze live la Geneva, la începutul lunii martie.

Tag-uri similare

Range Rover, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, range rover velar, range rover crossover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru