Range Rover Velar SVR: versiunea de performanță este așteptată în acest an

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Special Vehicle Operations (SVR) lucrează la o versiune de performanță pentru Range Rover Velar. Modelul ar urma să folosească un V8 de 5.0 litri și va debuta în cursul acestui an.

Range Rover Velar a fost expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2017. Modelul constructorului britanic este disponibil și pe piața din România, prețul de pornire fiind de 59.880 de euro cu TVA.

Cea mai puternică variantă oferită de britanici folosește un motor V6 pe benzină de 3.0 litri care produce 380 de cai putere. Dar în scurt timp, lucrurile se vor schimba.

Divizia Special Vehicle Operations (SVO) lucrează la o variantă de performanță. Conform zvonurilor, pe piața din Marea Britanie modelul ar urma să fie disponibil pentru comandă în luna octombrie, ceea ce înseamnă că sunt șanse mari ca noul Velar SVR să fie expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Viitorul Range Rover Velar SVR va miza pe motorul V8 de 5.0 litri care ar urma să ofere 550 de cai putere și 680 Nm. Masa totală a noului model va fi de circa 1.800 de kilograme, iar suspensiile vor primi și ele modificări. De asemenea, britanicii vor pune pe viitorul Velar SVR și un pachet estetic ceva mai agresiv.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru