Land Rover lansează Range Rover Velar HST. Accente negre și două motorizări noi

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a lansat versiunea HST pentru modelul de lux Range Rover Velar. Aceasta primește accente negre exclusive la exterior și două motorizări noi de 300, respectiv 400 de cai putere.

Modelul Range Rover Velar va fi disponibil din acest an și în versiunea mai performantă și exclusivistă, HST. Această versiune nouă se bazează pe modelul R Dynamic S, ceea ce aduce caroseriei lui Range Rover Velar mai multe elemente sculptate agresiv pentru o notă de sportivitate mai ridicată.

Range Rover Velar HST este oferit cu vopseaua exclusivă Arroios Grey cu accente negre, inclusiv un plafon negru pentru un aspect two-tone. Mai multe elemente, precum jantele de 21 de inch, oglinzile, rama grilei și elementele de pe bara față și uși sunt vopsite în negru.

O altă noutate pentru acest model este reprezentată de două motorizări noi. Astfel, Range Rover Velar HST poate fi comandat în versiunile P400, respectiv D300. Pentru primul model avem un motor pe benzină în 6 cilindri, turbo, care dezvoltă 400 de cai putere și este cuplat la un sistem microhibrid. A doua opțiune este un motor diesel convențional care dezvoltă 300 de cai putere.

La interior, scaunele sunt îmbrăcate în Alcantara, la fel și volanul și plafonul.

Ca dotări standard, Range Rover Velar HST este echipat cu un plafon panoramic și suspensie pneumatică adaptivă. Opțional, clienții vor putea beneficia de sistemul Amazon Alexa dacă bifează pachetul Option Pack.

Pe lângă noul model, Land Rover a mai prezentat și noua ediție specială Range Rover Velar Edition. Acest model dispune, de asemenea, de accente negre la exterior. Față de modelul HST, această ediție este echipată cu jante de 20 de inch și nu are o vopsea exclusivă. Mai mult, la interior găsim materiale din piele convențională în locul celei Alcantara.

Noul Range Rover Velar HST va fi disponibil doar în Marea Britanie și în America de Nord. Ediția limitată Range Rover Velar Edition va fi disponibilă și în Europa și China, dar nu și pe continentul american.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru