Noutăți pentru Range Rover Velar: SUV-ul de lux primește două motoare V6 de 3.0 litri și noi tehnologii de asistență

de Daniel Popescu
Vineri, 04.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Range Rover Velar va fi disponibil și cu un motor diesel V6 de 3.0 litri și 275 CP, dar și cu o unitate pe benzină V6 de 3.0 litri și 340 CP, pe lângă o serie de tehnologii de asistență în standard sau opționale.

Land Rover a anunțat vineri o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Velar, unul dintre SUV-urile de lux pe care le oferă în gamă.

Principala noutate este reprezentată de introducerea a două noi motoare, ambele V6 cu capacitatea de 3.0 litri. Primul dintre ele este un diesel care produce 275 de cai putere și oferă un cuplu maxim de 625 Nm, în timp ce al doilea propulsie este alimentat cu benzină, generează 340 de cai putere și un cuplu maxim de 450 Nm.

Acesta din urmă beneficiază și de o capacitate mărită a rezervorului de 82 de litri, la fel ca și în cazul motoarelor V6 de 3.0 litri și 380 CP și a unităților Ingenium de 2.0 litri în versiuni de 250 CP și 300 CP. În plus, toate motoarele pe benzină disponibile pe Velar beneficiază acum de filtru de particule pentru reducerea emisiilor.

Pe lângă noutățile legate de motorizări, Land Rover a anunțat și o serie de tehnologii de asistență disponibile contra-cost, cum ar fi Adaptive Cruise Control with Steering Assist, care este activ până la viteze de 180 km/h, Adaptive Cruise Control with Stop & Go sau sistemul de frânare urgență High-Speed Emergency Braking care funcționează la viteze cuprinse între 10-160 km/h și permite evitarea accidentelor frontale.

De asemenea, marca britanică introduce pe toate modelele în standard camera de marșarier, sisteme de asistență pentru parcare cu fața sau cu spatele și versiunea standard a sistemului de frânare automată de urgență (Emergency Braking), precum și cel care permite menținerea benzii pe circulație (Lane Keep Assist).

Via Land Rover

Comentarii (1)

  • cristi
    M am asteptat sa introduca apple car play, dar vad ca isi pastreaza identitatea!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru