RAR a deschis un număr unic pentru programări

de Sebastian Toma
Joi, 23.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Registrul Auto Român a deschis un număr de telefon unic pentru programări. Toţi cei care doresc să facă programări au la dispoziţie telefonul 021.9672, apelabil din toată ţara.

Esential 20 la sută dintre vehiculele verificate de RAR în trafic în vara anului 2012 prezentau o defecţiune tehnică gravă, care putea duce la un accident iminent.
Registrul Auto Român a deschis astăzi o linie telefonică unică pentru programări. Telefonul 021.9672 va fi disponibil pentru orice persoană care doreşte să aibă acces la serviciile RAR, indiferent de zona din ţară în care se află. Scopul noului număr unic de programare este de a completa sistemul informatic actual şi de a asigura încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR. Practic, cei de la RAR spun că le vor propune clienţilor şi alternativa programării în judeţele limitrofe, dacă respectivul client doreşte un timp de aşteptare mai mic.

Registrul Auto Român este un pas necesar pentru toţi cetăţenii care vor să transcrie dreptul de proprietate al unui vehicul şi pentru cei care vor să înmatriculeze un vehicul nou sau rulat în România. În cazul înmatriculării unui vehicul de import, programarea RAR implica atât identificarea, necesară şi la transcrierea unui vehicul deja înscris în România, cât şi realizarea unei cărţi de identitate a vehiculului respectiv şi testarea ITP.

Urmareste Automarket
Rezultatele ultimului control în trafic realizat de RAR, publicate în 9 iulie 2012, au arătat că 59.3% dintre vehiculele verificate au fost declarate neconforme.
Respectivele controale au verificat doar vehiculele care erau susceptibile de a prezenta defecţiuni. Din totalul vehiculelor oprite în trafic în trimestrul respectiv, aproape 20% depăşeau normele maxime admise de poluare, iar 20.4% prezentau o defecţiune tehnică gravă, care reprezenta un pericol iminent de accident.

Via RAR | Sursăfoto

Comentarii (2)

  • cred ca e destul de ok
    1 1
  • Asta este stire noua?
    Numarul de programari functioneaza de multa vreme.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru