Răsfăț de lux: Aston Martin le permite clienților să își personalizeze hipercarul Valkyrie până în cel mai mic detaliu

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Marti, 26.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin Valkyrie va oferi celor 150 de clienți ai săi libertatea să își personalizeze, pas cu pas, mașina mult visată.

Valkyrie, hipercarul de la Aston Martin dezvoltat în parteneriat cu Red Bull Racing, va fi lansat în 2019. Mașina va folosi un motor aspirat V12 poziționat central și va avea un raport masă/putere 1/1, adică un cal putere pentru fiecare kilogram. Zvonurile indică un propulsor de Cosworth de 6.5 litri și 900 de cai putere.

Aston Martin a anunțat că va produce doar 150 de exemplare, croite după clienții săi. Veștile bune continuă pentru viitorii posesori ai lui Valkyrie, model estimat la peste 2 milioane de euro.

Șeful de creație de la Aston Martin spune că norocoșii clienți își vor putea alege culoarea vopselei, precum și materialele folosite pentru scaune, bord sau plafon. În plus, clienții vor putea să selecteze chiar și gradul de reflexie a caroseriei și roților

“După ce stabiliți toate preferințele, veți primi un model la scară 1:18 în culorile pe care le-ați ales. Dacă nu vă place, vă întoarceți la noi și repetăm procesul până sunteți mulțumiți,” a subliniat Marek Reichman, menționând că unul dintre clienți a schimbat 10 versiuni ale aceleiași culori.

Hipercarul britanic a fost desenat de Adrian Newey, designerul celor de la Red Bull Racing și unul dintre cei mai importanți șefi de echipă din Formula 1.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Bogdan
    Ce inseamna un marketing adevarat, construit in timp...
    Ajungi la niste margini incredibile, oferind servicii unice, intr-adevar, impachetate insa intr-un mod pe masura serviciilor! Si in acest fel, marind exponential lucrurile, ajungi sa ceri peste 2 milioane pe o masina...
    Si asta cred ca va fi doar inceputul pentru Aston Martin, pe acest teren al hipercar-urilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru