Rechemare în service pentru Volkswagen și Audi din cauza posibilelor scurgeri de combustibil

de Silvian Irimia
Duminica, 25.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen din America recheamă în service 261.257 de vehicule, care ar putea dezvolta o scurgere de combustibil.

Conform Raportului de rechemare pentru siguranță, câteva modele cu tracțiune față, sunt echipate cu o garnitură a pompei de aspirație, din rezervorul de combustibil, care ar putea ceda. Toate astea se întâmplă deoarece inelele de etanșare se află într-o tensiune prea mare.

Prin urmare, combustibilul ajunge să curgă direct în sistemul de emisii, unde se și acumulează. Toate aceste lucruri cresc riscul de incendiu. NHTSA a declarat că este posibil ca proprietarii mașinilor afectate să întâmpine probleme la alimentare sau un miros simțitor de combustibil.

Nu este o problemă nouă pentru Volkswagen. După o rechemare anterioară, compania germană a venit cu o soluție îmbunătățită pentru pompa de aspirație din interiorul rezervorului de combustibil.Cu toate acestea, o examinare ulterioară a indicat o rată crescută de eșecuri, astfel că Volkswagen a decis să efectueze o nouă rechemare.

Problema afectează mai multe vehicule diferite, inclusiv Audi A3 Sedan din generația 2015-2020 și Audi A3 Cabriolet din 2015-2019.

Printre alte modele afectate sunt: Volkswagen Jetta GLI din 2019-2020, Golf GTI din generația 2015-2020 și Golf din 2015-2020.

În cadrul rechemării, pompa de aspirație va fi înlocuită cu o pompă redesenată fără costuri suplimentare pentru consumatori. Guvernul spune că ultima pompă este cunoscută sub numele de Versiunea 2.0 și încorporează mai multe modificări, precum și îmbunătățiri.

Comentarii (1)

  • petrush
    no, vezi, electrica nu face balta sub ea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru