Reguli stricte la Manchester United: Cristiano Ronaldo ar urma să nu mai conducă mașinile sale exotice

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jucătorul portughez de fotbal se va lipsi o perioadă de mașinile exotice din propria colecție. Noul antrenor al echipei Manchester United, Ralf Rangnick, va lua măsuri mai stricte pentru jucătorii săi, inclusiv aceea prin care le interzice jucătorilor să apară în public cu mașini exotice.

Pe lângă cariera din fotbal, Cristiano Ronaldo mai este cunoscut și pentru colecția sa de mașini exotice. El deține mai multe astfel de mașini, printre care: Ferrari F12 TDF, McLaren Senna și două Lamborghini Aventador. În garajul său mai sunt și Rolls Royce Cullinan, Chevrolet Camaro SS și Brabus Clasa G. Cel din urmă model i-a fost făcut cadou de către iubita sa.

Recent, el ar fi intrat și în posesia unui exemplar Bugatti Centodieci, pentru care ar fi plătit suma de 8.2 milioane de euro. Cu toate acestea, noul antrenor interimar al lui Manchester United nu îl va mai lăsa să apară cu aceste automobile la meciuri și antrenamente.

Ralf Rangnick, în vârstă de 63 de ani, este primul antrenor german din istoria echipei engleze. Anterior, el a antrenat echipa germană Red Bull Leipzig. Acolo a devenit cunoscut pentru antrenamentele stricte la care erau supuși jucătorii, dar și pentru regulile impuse cu privire la aparițiile în public ale acestora. Rangnick le-a impus jucătorilor să conducă mașini puse la dispoziție de echipă, mai puțin pretențioase și să renunțe la cele de lux, din colecțiile personale.

Antrenorul va impune și un regim mai strict de antrenamente la Manchester United, iar jucătorii vor trebui să respecte regulile impuse de acesta.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Seriff
    Ronaldo nu are nici o masina electrica? Vai ce rusine, daca aud hipsterii pensati de pe AM (mircea badea, edikk, fanel) o sa il taxeze imediat, de ce nu isi pune o priza acasa? Atat de sarac sa fie?
    21 1
  • Sărac n o fi dar tot un manelist e dacă își conduce propriul Rolls Royce
    11 6
  • Superior
    Aduc tăntălăii un nazist și o vor lua "în mână". Psihicul uman este cel mai important factor în obținerea de performanță. Degeaba vor fi că roboțeii dacă vor fi supuși unui asediu psihic în care un nea va dori să-i niveleze. În cele din urmă frustrările vor deveni maxime iar rezultatele minime. Că pe vremea lu' ceașcă: ai bani dar n-ai pe ce-i cheltui sau n-ai voie să folosești un produs pe care îl apreciezi.
    6 1
  • Clique
    Nu cred că ar trebuii să ne facem griji pentru "sărakii" ăștia..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru