Renault va continua să sponsorizeze sportivii români până în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio

de Bogdan Mirică
Luni, 25.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au încheiat un nou parteneriat, pe o durată de patru ani, care va acoperi Jocurile Olimpice de la Rio.

Anul trecut, la Jocurile Olimpice de la Londra, România reuşea să îşi treacă în cont nu mai puţin de nouă medalii de aur, argint şi bronz. Întorşi în ţară, sportivii au fost recompensaţi cu premii în bani de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), dar şi cu câte o maşină oferită de Renault, în funcţie de performanţa obţinută.

Cei care s-au întors acasă cu aurul, cum ar fi Alin Moldoveanu, campion la tir, şi Sandra Izbaşa, campioană la gimnastică, au primit atunci câte un Renault Latitude. Pentru cei cu medalii de argint, francezii au oferit un Megane, iar bronzul a fost recompensat cu micul Twingo.

Se pare că asocierea celor de la Renault şi COSR a fost privită cu ochi buni, pentru că de anul acesta colaborarea se reia. În cadrul unui eveniment desfăşurat astăzi în sediul COSR din Bucureşti, oficialii francezi şi români au semnat un nou parteneriat pe o durată de patru ani. Astfel, Renault România devine partenerul oficial al COSR.

Dacă în urmă cu un an Renault punea la bătaie nu mai puţin de 16 autoturisme pentru medaliaţii României, parteneriatul încheiat astăzi nu menţionează numărul de maşini pregătit pentru cei care se vor întoarce cu medalii de la Rio, Brazilia, locul unde se va desfăşura Olimpiada din 2016.

În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Thomas Dubruel
Director Renault Commercial Roumanie
Parteneriatul semnat astăzi între cele două părţi, promite susţinere pentru Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.
În perioada 2013 -2016, Renault pune la dispoziţie o flotă de vehicule pentru membrii COSR, dar promite şi recompense pe patru roţi pentru sportivii români ce vor fi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Parteneriatul dintre Renault România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susține și promova spiritul și valorile olimpice precum excelența, perseverenţa, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani și îi vom sprijini în inițiativele lor. În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.“

Comentarii (3)

  • Scorpionu.negru
    Nu toti accepta ideea de masina second. Lucru nou e lucru nou pana la urma. E drept ca X5 e premium si mult mai bun ca Nissan. Dar luat second miroase a deodorantele altora pe care nu le mai scoti din ea, nu se stie ce te poate lasa la ea si cum a mers fostul propietar cu ea, pielea e lucioasa de la mainile si fundurile altora etc. Masina premium second e rentabil sa o cumperi dupa ce apare noua la cateva luni de la aparitie cu maxim 30 de mii de km. Scutesti zeci de mii bune de euro si ai masina noua pana la urma ca nu are cand sa intre mirosul altuia in ea sau sa fie uzata. Altfel mai bine te rezumi la cat ai si cumperi una noua ca sunt multe bune pe piata la bani mai putini. Masina arata bine...cifrele nu sunt impresionante dar decente pt. un suv non-premium. Foarte multe influente de la Kia Sorento
    8 13
  • Vezi ca ai gresit articolul!
    4 1
  • @Scorpionu.negru: Ce legatura are cu articolul?

    OnTopic: Deci o sa vad in fiecare zi alea patru Laguna, cand trec pe acolo, nu?
    Am fost putin indignat de faptul ca anul trecut, Renault a oferit premiantilor de la JO, niste masini "chele", adica acele masini care aveau culoarea "alb pur", culoare care exprima clar ca masinile nu au nici o dotare optionala, ce sa mai zic de faptul ca erau facute CADOU de catre Renault
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru