Rețeta S-Line sau AMG-Line se potrivește și la Volvo: Noile S90 și V90 primesc un pachet de accesorii sportive R-Design

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a decis să le ofere clienților săi un pachet de accesorii sportive pentru modelele S90 și V90. Kitul de accesorii R-Design este similar cu ce oferă Audi prin S-Line și Mercedes prin AMG-Line.

Volvo încearcă să le ofere modelelor S90 și V90, proaspăt lansate pe piață, și un aer ușor mai agresiv. Pentru asta, designerii suedezi au folosit un kit de caroserie R-Design, care vine cu o serie de accesorii menite să amplifice spiritul sportiv.

Pentru cei care nu sunt obișnuiți cu numele R-Design, trebuie să spunem că acesta este omologul lui S-Line de la Audi, AMG Line de la Mercedes și pachetului M de la BMW.

Noua linie de accesorii include un spoiler frontal nou, care înglobează acum și luminile de ceață. Nu lipsesc inserțiile negre lucioase și grila radiatorului înlocuită. Aceleași inserții lucioase apar și la nivelul spoilerului spate. Pachetul exterior este completat de un set de jante cu cinci spițe, finisaj mat și dimensiuni care pot ajunge chiar la 21 de inch.

Interiorul primește și el un nivel de echipare îmbunătățit, care include pedale și praguri din aluminiu, scaune cu profil sportiv, un volan special și o iluminare ambientală aparte, care pune mai bine în evidență detaliile habitaclului.

Comenzile pentru noile Volvo S90 și V90 cu pachet R-Design sunt deschise din această lună în toată Europa.

Comentarii (2)

  • borcane
    mmm...asteptam alte firme de tuning,poate mai reusite cel putin la exterior
    5 4
  • someone
    sedanul, chiar in prima poza mi se pare cam "sus" . ar merge la break, dar la sedan l-as vrea putin mai jos, mai tuning, mai R
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru