Rolls Royce Ghost Qatar Edition - exemplar unic pentru Orientul Mijlociu

de Bogdan Mirică
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce respectă preferinţele unui client foarte important din Orientul Mijlociu şi lansează ediţia specială Ghost Qatar, personalizată cu mare atenţie şi materiale de top.

Rolls Royce este unul dintre cei mai apreciaţi constructori de lux din Orientul Mijlociu. Aşadar, nu este de mirare că britanicii acordă o atenţie deosebită clienţilor din această zonă. Se pare că cei din Qatar au prioritate, judecând după cea mai nouă ediţie specială, dezvoltată pe baza actualului Ghost.

Versiunea, botezată cum altfel decât Rolls Royce Ghost Qatar Edition, va fi construită înt-un singur exemplar, la comanda unui şeic extrem de bogat din oraşul cu acelaşi nume.

Individualizarea începe încă de la exterior, unde caroseria primeşte un finisaj în două nuanţe, un alb English, combinat cu un roşu Ensign, proaspăt dezvoltat în laboratoarele Rolls Royce şi utilizat în premieră pe un model de serie.

Esential 563 de cai putere oferă motorul instalat pe Rolls Royce Ghost.
4.7 secunde îi sunt necesare lui Ghost pentru a atinge 100 de km/h.
La interior, clientul unic va fi răsfăţat cu un habitaclu îmbrăcat în întregime în piele de culoare roşie, Consort Red, combinat cu o tapiţerie albă la nivelul scaunelor şi lemn elegant Elm Cluster.
Pielea roşie se regăseşte şi la nivelul planşei de bord, a volanului şi a zonei inferioare a consolei centrale. Nu în ultimul rând, habitaclul este înnobilat cu piele de căprioară.

Sub capotă regăsim deja cunoscutul motor V12 de 6.6 litri bi-turbo, capabil să genereze un total de 563 cai putere. Resursele îi permit limuzinei să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde şi să atingă o viteză maximă de 249 km/h.

via wcf

Comentarii (3)

  • personalizata cu mare atentie...pt.cine?si pt. ce?aaaaaaaaaa! pt. bani...ca aia oricum le baga la driftuit pana le lasa cu jantele goale...sau le face praffffffffff...asa sa ne arate noua si altor muritori de rand...ce destepti sunt...acum stau si ma gandesc ce le facea bitelor camile pana ce au dat si ei de bolizi...
    10 4
  • Editie speciala pt maimutele din desert.
    Oricum urata.
    Scoata si eu ceva nou, nu tot acelasi design de un secol.
    10 5
  • daca asta e personalizata cu jantele alea pe 16 de logan...=))) masina asta inseamna - cum sa le luam banii la fraieri
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru