Rolls Royce Wraith Inspired by Fashion, o ediţie dedicată creaţiilor vestimentare de lux

de Bogdan Mirică
Vineri, 08.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce s-a lăsat inspirat de industria vestimentară de lux şi de creaţiile lucrate manual, unice în lume. Aşa a luat naştere noul Wraith Inspired by Fashion.

Rolls Royce s-a gândit că ar putea promova actualul Wraith, cel mai nou model din gama sa, cu o ediţie specială, dedicată industriei vestimentare făcute la comandă şi lucrată manual. Este lesne de înţeles de ce marca britanică s-a gândit la o astfel de asociere: şi modelele sale sunt personalizate până în cel mai mic detaliu, iar aproape toate operaţiunile sunt efectuate manual.

Modelul rezultat se numeşte Rolls Royce Wraith – Inspired by Fashion şi a fost creat de divizia de personalizare a constructorului britanic, Bespoke Design Studio. Oamenii de creaţie din Goodwood s-au inspirat din articole vestimentare de lux şi au ales două tonuri de alb pentru caroserie: Andalucian White şi Arctic White. Nu lipsesc detaliile Jasmine, Tailored Purple şi Mugello Red.

Urmareste Automarket
Interiorul preia aceeaşi culoare Arctic White a caroseriei, pe care o combină însă cu negru pentru a reuşi un contrast puternic.
Tetierele sunt embosate cu logo-ul brandului şi cusăturile manuale sunt realizate cu aţă în culoare contrastantă.

Lista materialelor ne duce cu gândul la un atelier de creaţie vestimentară: mătase, piele fină şi un lemn care are nevoie de nouă săptămâni pentru a putea fi tratat corespunzător cu un lac special.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru