România: Opel are doi parteneri noi, localizaţi în Bucureşti şi în Cluj

de Sebastian Toma
Miercuri, 16.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reţeaua Opel în România are doi parteneri noi, în Bucureşti şi în Cluj. Vorbim despre două reprezentanţe noi, construite de la zero cu acest scop.

Reţeaua Opel din România are doi membri noi de la începutul anului curent. Ambii dealeri comercializează atât gama de automobile, cât şi gama de autovehicule comerciale a productorului german. Noile spaţii de vânzare şi servisare ale mărcii germane se află în Bucureşti şi în Cluj-Napoca. Noul dealer Opel din Bucureşti este cel de-al treilea membru al reţelei Rădăcini Motors, deschis pe Bulevardul Iuliu Maniu. Cei de la Rădăcini Motors operează reprezentanţe Opel şi în Braşov, Galaţi, Brăila şi Constanţa.

Al doilea dealer Opel inaugurat în 2013 este Polymobile Cluj, amplasat în Sat Sânnicoara, Comuna Apahida, în apropierea aeroportului Cluj. Cei de la Polymobile sunt un membru nou al familiei Opel, sediul lor monomarcă din localitatea respectivă fiind construit de la zero în acest sens. Între timp, reprezentanţa Rădăcini Motors din Bulevardul Iuliu Maniu nr . 246 îmbină trei mărci şi a fost realizată în urma unei reamenajări integrale a unui imobil cu dimensiuni generoase.

În 2013, Opel mizează pe modelele Astra facelift, Mokka, Adam şi Cascada.

În timp ce Astra facelift şi Mokka au ajuns deja în reprezentanţele Opel din ţară, Adam şi Cascada nu au fost lansate încă în România. Însă, decapotabila de clasă medie a nemţilor va avea un preţ de pornire de 25.949 euro, cu TVA inclus. Preţurile lui Cascada şi Adam pentru piaţa internă nu au fost încă dezvăluite.

Via Opel

Comentarii (4)

  • antonny
    degeaba Domnilor de la Radacinii Motors deschideti alt showroom daca oamenii nu ii pregatiti
    8 3
  • Ciudat. Piata e la nivel de anul 2000 si astia deschid showroom-uri noi. Bine si-asa.
    7 1
  • o sa le inchida in curand...
    4 3
  • facelift
    Daca or' fi d-alde voi care nu o sa cumpere o masina noua ci un gunoi din Europa, deh, e normal sa le inchida.
    Oricum cine are curajul sa investeasca acum are singe-n instalatie!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru