Salonul Auto de la Detroit, anulat în 2024. Revine în ianuarie 2025

de Alexandru Monenciu
Vineri, 12.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au anunțat că ediția din 2024 nu va mai avea loc. În schimb, evenimentul revine la începutul lunii ianuarie 2025.

Salonul Auto de la Detroit este unul dintre cele mai importante evenimente de profil de peste an, mai ales pentru industria auto americană.

După revenirea din pandemie, evenimentul din 2022 a fost marcat de absența multor producători de automobile. Situația s-a mai îmbunătățit în 2023, atunci când au debutat, printre altele, noul Ford F-150, GMC Arcadia, Cadillac CT5 facelift și Jeep Gladiator facelift.

În ceea ce privește ediția din acest an, organizatorii tocmai au anunțat că Salonul Auto de la Detroit nu va avea loc în 2024. Revine, însă, în 2025, la începutul lunii ianuarie.

Mai exact, evenimentul va avea loc între 11 și 20 ianuarie. În acest context va fi un competitor pentru CES 2025.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Trilulilu
    Detroit mai are puțin și devine o grotă. Nici nu mă miră că abia mai pot ține ceva acolo. Fosta primăriță a distrus orașul cu agende careai de care mai fanteziste, iar actualul își dă silința să o depășească.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru