Salonul Auto de la Tokyo: Conceptul electric Subaru STI E-RA a debutat cu 1.088 CP

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul nipon de automobile a prezentat conceptul electric STI E-RA în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Acesta este propulsat de patru motoare și este echipat cu o baterie de 60 kWh.

Salonul Auto de la Tokyo și-a deschis porțile, iar producătorii de automobile, mai ales cei locali, se înghesuie să prezinte lumii întregi cele mai noi modele și concepte.

Subaru este prezentat la eveniment. Cu această ocazie, constructorul nipon a lansat conceptul STI E-RA, dezvoltat împreună cu celebra divizie Subaru Tecnica International. Numele, adică Electric Record Attempt, spune totul despre acest concept.

După ce va fi testat îndelung pe circuitele din Japonia, Subaru îl va duce pe legendarul Nurburgring Nordschleife. În 2023, conceptul E-RA va încerca să parcurgă cei 20.8 kilometri ai circuitului german în mai puțin de 6 minute și 40 de secunde.

Conceptul prezentat la Tokyo este echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă împreună 1.088 de cai putere. O baterie cu capacitatea de 60 kWh completează pachetul, alături de o tehnologie complexă de vectorizare a cuplului.

via Subaru

Comentarii (4)

  • Edikkk
    şi începe.... şi Subaru.... marii în pistoane să vadă că viitorul este electric

    Bravo
    4 6
  • Mircea Badea
    e o gluma? ii face rimacul mucii cravata!
    2 2
  • impresionant. si totusi daca inteleg eu bine bateria scoate 60kwh,adica 600kw6minute,adica 1000kw3minute.?
    3 0
  • Tesla are masina de peste 1000 cai in productie de 1 an, iar dinozaurii astia vin cu un concept si o baterie mica! :))))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru