Schițe oficiale noi cu viitoarea Skoda Kodiaq. Debutul, la începutul lui octombrie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 27.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat câteva schițe oficiale noi cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul model urmează să fie lansat oficial în doar câteva zile.

În curând, urmează să facem cunoștință cu cea de-a doua generație a lui Skoda Kodiaq. Noul model va fi lansat în același timp cu cea de-a 4-a generație a modelului de clasă medie Superb. De-a lungul campaniei de promovare, am văzut o serie de imagini oficiale cu noul model din timpul testelor, precum și imagini cu interiorul noului model.

Acum, constructorul ceh ne oferă câteva schițe oficiale cu noul Kodiaq, care dezvăluie în mare parte detaliile noului design exterior al SUV-ului. Din schițe putem observa o parte frontală nouă, cu o grilă de dimensiuni mai mari și faruri cu un design nou și amplasate pe două nivele. Acestea vor încorpora tehnologie LED Matrix. Față de actuala generație, noul Kodiaq va fi mai lung cu 61 de milimetri, chiar dacă păstrează aceeași platformă.

De asemenea, caroseria noului Kodiaq pare a cuprinde mai multe muchii ascuțite vizibile în special în bara din față și la oglinzi. În partea din spate observăm stopuri mai mari, desenate în forma literei C și unite în partea inferioară de către o bandă.

Tot aici putem vedea și un eleron care se extinde din suprafața plafonului.

Noua Skoda Kodiaq va fi dezvăluită oficial în 4 octombrie. Modelul cehilor va fi disponibil cu motorizări clasice pe benzină și diesel, dar și cu propulsoare hibride.

via Skoda

Comentarii (4)

  • Urâtă foc. Trebuia să se numească Superb.
    5 3
  • Daniel
    Ai scris ca este urata pentru ca nu ai bani sa o cumperi
    2 4
  • Dacă zici tu...
    4 0
  • Trilulilu
    4,8m. Prea lungă. Posibil să crească și dimensiunile lui Karoq.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru