Skoda kodiaq 2023

Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Schițe oficiale noi cu viitoarea Skoda Kodiaq. Debutul, la începutul lui octombrie

Skoda a publicat câteva schițe oficiale noi cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul model urmează să fie lansat oficial în doar câteva zile.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Interiorul noilor Skoda Superb și Kodiaq: se păstrează butoanele și se mută schimbătorul

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu interioarele noilor generații ale modelelor Superb și Kodiaq. Ambele modele primesc un ecran multimedia nou, comenzi și butoane fizice, dar și mai mult spațiu în zona consolei centrale datorită repoziționării manetei pentru selectarea vitezelor.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre noul Skoda Kodiaq: versiune PHEV cu autonomie de 100 de kilometri

Skoda a dezvăluit o serie de detalii noi despre cea de-a doua generație a SUV-ului său de dimensiuni mari, Kodiaq. Noul va model aduce un design nou și mai mult spațiu la interior, precum și o nouă versiune cu motorizare PHEV, în premieră pentru Kodiaq.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarele Skoda Superb și Kodiaq, testate în condiții extreme de iarnă

Skoda a publicat câteva imagini noi cu viitoarele generații ale lui Superb și Kodiaq. Ambele modele au fost testate în condițiile extreme din interiorul Cercului Arctic, la temperaturi de -30 de grade Celsius. Noile modele vor fi dezvăluite în toamnă.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Lansările vor avea loc în toamnă

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Superb și Kodiaq. Ambele modele noi vor fi lansate în toamna acestui an și vor primi motorizări tradiționale pe benzină și diesel, precum și propulsoare hibride.

Tag-uri similare

Skoda, Superb, Kodiaq, noul Skoda Superb, skoda superb 2023, skoda kodiaq 2023, noul skoda kodiaq, primele imagini skoda superb kodiaq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru