Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Lansările vor avea loc în toamnă

de Tiberiu Safta
Miercuri, 26.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Superb și Kodiaq. Ambele modele noi vor fi lansate în toamna acestui an și vor primi motorizări tradiționale pe benzină și diesel, precum și propulsoare hibride.

La scurt timp după ce Skoda și-a anunțat planul de extindere a gamei sale de modele electrice, constructorul ceh ne oferă acum primele imagini oficiale cu viitoarele generații ale modelelor Superb și Kodiaq. Cu cele două modele noi urmează să facem cunoștință în această toamnă. Până atunci, aflăm și câteva detalii importante despre noile iterații ale celor mai mari modele din gama constructorului ceh.

La fel ca până acum, noul Superb va fi oferit în două variante de caroserie: liftback și combi. Imaginile oficiale relevă silueta noului model, precum și noua semnătură luminoasă a farurilor și a stopurilor. Skoda mai spune despre viitorul Superb că va primi un interior complet nou, iar modelul va fi oferit cu motoare convenționale diesel și pe benzină, precum și un motor cu sistem microhibrid și un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

Așa cum am aflat anterior, noul Skoda Superb va fi construit în Slovacia, la uzina de la Bratislava. Tot acolo va fi construită și viitoarea generație Volkswagen Passat, și aceasta programată să apară în toamna lui 2023.

Între timp, generația cu numărul 2 a SUV-ului Kodiaq va primi și acesta un design nou.

Din imagine putem remarca farurile cu o semnătură luminoasă desenată în forma literei Y, ceea ce sugerează tranziția către un nou limbaj de design. Bineînțeles, și noul Kodiaq va avea un interior complet nou, cu mai multă tehnologie la bord. Noul SUV va fi construit în Cehia, la uzina de la Kvasiny, acolo unde este construit actualul Kodiaq.

La fel ca viitorul Superb, noul Kodiaq va beneficia de aceleași motorizări clasice pe benzină și diesel și va mai primi un motor cu sistem microhibrid și, evident, un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

Așa cum spuneam mai devreme, noile Skoda Superb și Kodiaq vor fi lansate în toamna acestui an. Cele două modele vor fi prezentate separat.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru