Noul Skoda Superb

Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Lansările vor avea loc în toamnă

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Superb și Kodiaq. Ambele modele noi vor fi lansate în toamna acestui an și vor primi motorizări tradiționale pe benzină și diesel, precum și propulsoare hibride.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Prețuri Skoda Superb în România: nava amiral din Cehia pleacă de la 21.300 de euro

Skoda Superb revine în forță pe piața sedanurilor medii. Nava amiral a constructorului ceh vine cu o gamă largă de motorizări și cu o echipare standard extrem de generoasă.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Feature

Noul Skoda Superb: 7 întrebări și răspunsuri

Automarket a asistat la debutul noii generaţii Skoda Superb. Nava amiral a cehilor a fost dezvăluită în cadrul unui eveniment desfăşurat la Praga, cu ocazia căruia am reuşit să stabilim un prim contact şi să răspundem la 7 întrebări despre noul Superb.
Vineri, 13 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noi imagini ale viitoarei generaţii Skoda Superb

Skoda a dezvăluit noi imagini de tip teaser ale viitoarei generaţii Superb. modelul va fi expus la Salonul Auto de la Geneva şi va beneficia de un design complet nou, emoţional, inspirat de conceptul Vision C.
Marti, 03 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh

Skoda a dezvăluit prima imagine cu interiorul noii generații Superb, model așteptat luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Noul Skoda Superb: o schiță prezintă designul posterior

Skoda a publicat o nouă schiță a viitorului Superb. Imaginea trădează designul posterior al sedanului care se va repoziționa într-un segment mai mare.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

Skoda prezintă primele imagini ale noii generaţii Superb, programată să debuteze în februarie

Skoda a publicat două imagini oficiale ale noii generaţii Superb, a cărei caroserie era deghizată cu elemente de camuflaj specifice prototipurilor. Dezvelirea va avea loc în luna februarie a anului viitor.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Skoda promite un război fulger: noile Fabia şi Superb şi un SUV cu şapte locuri

Skoda va declanşa o puternică ofensivă în următoarea perioadă. Cehii vor lansa noile generaţii ale modelelor Fabia şi Superb, precum şi un nou SUV, mai mare decât Yeti, cu şapte locuri, rival pentru Hyundai Grand Santa Fe.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru