Imagini noi cu viitoarele Skoda Superb și Kodiaq, testate în condiții extreme de iarnă

de Tiberiu Safta
Joi, 11.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat câteva imagini noi cu viitoarele generații ale lui Superb și Kodiaq. Ambele modele au fost testate în condițiile extreme din interiorul Cercului Arctic, la temperaturi de -30 de grade Celsius. Noile modele vor fi dezvăluite în toamnă.

Constructorul ceh se pregătește să lanseze iterații noi pentru modelul de clasă medie Superb și pentru SUV-ul său cel mai mare, Kodiaq. Am văzut, în perioada recentă, o serie de imagini sugestive cu viitoarele modele, însă acum, Skoda ne dezvăluie primele imagini cu cele două modele camuflate din timpul unor teste extreme.

Noile modele, ale căror lansări vor avea loc în această toamnă, au fost testate riguros în interiorul Cercului Arctic, la temperaturi de -30 de grade Celsius, așa cum ne spun cei de la Skoda. Scopul testelor a fost evaluarea stabilității și a nivelului de confort pe drumurile înghețate ale celor două modele, precum și fiabilitatea lor pe distanțe lungi. Practic, fiecare element a fost pus la încercare în asemenea condiții, de la șasiu și caroserie, până la motor, sistemul de încălzire și instalația electrică.

Inclusiv sistemele de asistență au fost puse la încercare, la fel și prizele de încărcare în cazul versiunilor cu motoare hibride PHEV.

Skoda spune că aceste prize sunt proiectate să funcționeze la nivelul optim chiar și la temperaturi de -30 de grade Celsius. Chiar și bateriile acestei versiuni au fost încărcate la asemenea temperaturi joase în timpul testelor.

Noile Skoda Superb și Kodiaq vor fi lansate oficial în această toamnă.

via Skoda

Comentarii (3)

  • Andrei
    Superb va fi la fel de "superbă" :))
    5 3
  • Dacă tot vine încălzirea globală ar fi de preferat sa le testeze prin deșert la 50 de grade nu la -30.
    7 0
  • @dutzu
    in desert doar se dubleaza autonomia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru