Se caută un nou CEO la Nissan: cei trei candidați ar fi fost intervievați de președintele Renault

de Paul Cosma
Sambata, 05.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Trei candidați se luptă pentru poziția de nou CEO al Nissan, aceștia fiind intervievați de președintele Renault, Jean-Dominique Senard, potrivit unor surse apropiate de situație.

Nissan este în căutarea unui CEO, iar lista de candidați a fost restrânsă la doar 3 persoane: doi veterani japonezi din rândurile companiei și un “outsider” din India, dar trecut pe la Renault și actual director operațional la Mitsubishi.

Potrivit surselor din cadrul Nissan, cei trei candidați ar fi fost deja intervievați de Jean-Dominique Senard, președintele Nissan și membru în board-ul niponilor.

CEO-ul interimar, Yasuhiro Yamauchi, și fostul șef Nissan China, Jun Seki, sunt văzuți drept favoriți pentru a conduce destinele Nissan, în timp ce Ashwani Gupta pare mai degrabă să aibă a treia șansă în competiție.

Fostul șef Nissan, Hiroto Saikawa, a părăsit compania după ce o investigație internă a scos la iveală că a primit compensații financiare mai mari decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile în acest sens. Noul CEO ar urma să fie desemnat până la sfârșitul lunii octombrie.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru