Presedinte Renault

Joi, 11 Iunie 2020 | Industrie

Renault: “Relațiile cu Nissan au intrat într-o fază incredibil de pozitivă”

Parteneriatul dintre Renault și Nissan a intrat într-o fază “incredibil de pozitivă”, potrivit declarațiilor făcute de președintele grupului francez. Jean-Dominique Senard este optimist că vânzările Renault își vor reveni în lunile care urmează.
Sambata, 11 Aprilie 2020 | Economic

Președintele Renault: “Ne gândim la un credit de 4-5 miliarde de euro, naționalizarea nu este luată în calcul”

Președintele Renault a anunțat că producătorul francez se gândește să contracteze un credit de circa 4-5 miliarde de euro în contextul crizei COVID-19. Potrivit lui Jean-Dominique Senard, naționalizarea Renault de către statul francez nu este luată în calcul.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Industrie

Președintele Renault: “Vom avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, dar nu este nicio grabă”

Renault va avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, însă nu se va grăbi să ia o decizie în acest sens, a declarat președintele constructorului francez. “Dacă vom selecta o persoană până la sfârșitul anului, foarte bine. Dacă nu, nu este nicio problemă,” a spus Jean-Dominique Senard.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Sambata, 05 Octombrie 2019 | Industrie

Se caută un nou CEO la Nissan: cei trei candidați ar fi fost intervievați de președintele Renault

Trei candidați se luptă pentru poziția de nou CEO al Nissan, aceștia fiind intervievați de președintele Renault, Jean-Dominique Senard, potrivit unor surse apropiate de situație.
Joi, 24 Iunie 2010 | Economic

Carlos Ghosn a primit de la Nissan 9.5 milioane de dolari în 2009

Preşedintele Nissan, Carlos Ghosn, a reuşit să obţină o remuneraţie totală de 9.5 milioane de dolari. Suma este însă pe jumătatea celei primite de Alan Mulally la Ford.

Tag-uri similare

Carlos Ghosn, Renault-Nissan, presedinte Renault, salariu Carlos Ghosn, presedinte Nissan, remuneratie Carlos Ghosn
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru