Seat e-Mii Concept: un Volkswagen e-Up reîncarnat cu autonomie de 160 de kilometri și motor de 82 de cai putere

de Daniel Popescu
Luni, 27.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a prezentat noul concept electric e-Mii care oferă un motor de 82 de cai putere și autonomie de 160 de kilometri care va fi testat de angajați și care include câteva dintre viitoarele tehnologii de conectivitate ale mărcii.

SEAT și-a respectat promisiunea lansată săptămâna trecută și a dezvăluit e-Mii, un concept electric care va fi utilizat de angajații mărcii în cadrul unui program de ride-sharing.

Bazat pe Volkswagen e-Up, Seat e-Mii Concept mizează pe un motor electric care generează echivalentul a 82 de cai putere și oferă o autonomie de circa 160 de kilometri conform standardului european NEDC. Conceptul este capabil să ajungă de la 0 la 100 km/h în 11.3 secunde, viteza maximă este de 128 km/h, iar acumulatorul se încarcă la 80% într-un interval de numai 30 de minute.

Urmareste Automarket
Pentru moment, Seat nu a menționat dacă acest concept va intra în producție de serie, însă constructorul spaniol a menționat anterior că intenţionează să lanseze un model electric compact în 2019 pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Dacă noul model va fi lansat într-adevăr în 2019, Seat va deveni primul constructor din Grupul Volkswagen care lansează o maşină electrică pe noua platforma MEB, înaintea unui model compact bazat pe conceptul Volkswagen ID prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamnă anului trecut.

Până atunci, 10 unități e-Mii vor fi testate de angajați la Barcelona, iar acestea vor fi echipate cu un sistem de navigație predictiv care ajustează automat traseul în funcție de trafic.

În plus, acesta îți va putea găsi un loc de parcare și va include un sistem de plăți online. Nu în ultimul rând, accesul în concept se va putea face cu telefonul mobil printr-o cheie digitală.

Via Seat

Comentarii (1)

  • nici VW Up nu este frumoasa, dar Seat asta, cei de la VW au facut-o special urata !!!

    ca nu cumva spaniolii sa vanda mai bine decat ei, germanii !

    Fraieri sunt cei care cumpara sa faca kuru mare la germani !!

    Nu as cumpara VW niciodata !!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru