Seat Ibiza Cupra - imagini şi informaţii complete

de Bogdan Mirică
Luni, 05.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat un set complet de fotografii şi detalii ale noului Ibiza Cupra, propunerea de 180 de cai putere pentru segmentul hot-hatch-urilor de clasă B.

SEAT a dezvăluit astăzi noul Ibiza Cupra în versiune de serie, după ce ne făcuse deja cunoştinţă cu un concept chiar din luna aprilie.

Cea mai puternică versiune a modelului de segment B este pusă în mişcare de un propulsor pe benzină de 1.4 litri TSI, cunoscut deja fanilor din gama Volkswagen. Unitatea cu patru cilindri dezvoltă 180 de cai putere şi 250 de Nm, resurse exploatate cu ajutorul unei transmisii DSG cu şapte trepte.

Noul Ibiza Cupra este capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 6.9 secunde, si să atingă o viteză maximă de 228 km/h. Chiar şi aşa, consumul de carburant este estimat în ciclu mediu la doar 5.8 litri/100 de kilometri.

Esential 180 de cai putere oferă noul Ibiza Cupra.
6.9 secunde îi sunt necesare noului Ibiza Cupra pentru a ajunge la 100 de km.
228 de km/h este viteza maximă a noului Ibiza Cupra.
Pentru a ţine în frâu cei 180 de cai putere, Seat a coborât garda la sol cu câţiva centimetri şi a instalat un sistem de frânare AR Performance, disponibil însă doar în lista de opţionale.
De asemenea, cel mai puternic Ibiza vine şi cu un diferenţial electronic XDS care temperează tendinţele subviratoare ale maşinii şi îmbunătăţeşte ţinuta de drum în viraje.

Pentru a face din micul model urban un model sportiv, Seat a mizat şi pe un sunet ceva mai pronunţat, obţinut cu ajutorul unui sistem montat în traseul evacuării.

La nivel exterior, noul Ibiza Cupra este identic cu prototipul din care derivă. Aceleaşi lumini LED frontale, acelaşi kit aerodinamic şi aceleaşi jante de 17 inch din aliaj. La interior, clienţii se vor bucura de un volan sport, cu trei spiţe, de scaune sport şi de tapiţerie de o tapiţerie în două culori.

via Seat

Comentarii (1)

  • Curiosul
    De unde vine?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru