Seat Ibiza Cupster concept, surpriza spaniolilor pentru Worthersee

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 21.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a pregătit un concept special pentru evenimentul anual de la Worthersee. Conceptul se numeşte Ibiza Cupster şi a fost dezvoltat pentru a marca aniversarea de 30 ani a modelului Ibiza.

SEAT a prezentat oficial primele imagini cu conceptul Ibiza Cupster, un model decapotabil bazat pe Ibiza, reprezentantul mărcii spaniole în clasă mică. Conceptul va fi prezentat în public la întâlnirea anuală de la Worthersee, acolo unde se strâng toţi fanii modelelor produse de grupul Volkswagen. Seat Ibiza Cupster a fost creat pentru a marca cei 30 de ani împliniţi de modelul Ibiza. De altfel, Cupster este o Ibiza transformată în roadster cu ajutorul unui parbriz foarte înclinat. Emblema Cupra este prezentă în partea frontală, iar la interior au fost păstrate doar două locuri. 

În spate, Cupster foloseşte un eleron profilat şi o evacuare de dimensiuni mari amplasată central. Seat a confirmat că sub capotă se află motorul 1.4 TSI folosit de modelul Ibiza Cupra. Acest motor dezvoltă 180 CP şi 250 Nm şi este asociat cu o cutie de viteze DSG.

Numele modelului vine de la îmbinarea denumirilor Cupra şi Roadster, rezultând astfel numele de Cupster. Culoarea folosită este una specială, numită New Orange.

via Seat

Comentarii (2)

  • Suleyman
    Urata. Zici ca e Renault Wind.
    4 3
  • Andrei
    Daca ma uit la prima poza si incerc sa privesc doar pana unde se inchide portiera imi place...dar partea din spate nu e din acelasi film,e prea scurta si brusc taiata,trebuia sa curga ceva mai lin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru