Seat România schimbă Brand Managerul

de Sebastian Toma
Joi, 22.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Seat în România a anunţat numirea unui nou Brand Manager. Ruxandra Soare l-a înlocuit pe Bogdan Militaru, care a devenit noul Brand Manager al mărcii Audi.

Esential 11 ani a petrecut Ruxandra Soare în cadrul echipei Seat România.
SEAT are de săptămâna trecută un nou Brand Manager în România, în persoana Ruxandrei Soare. Fostul Brand Manager al mărcii iberice, Bogdan Militaru, a fost numit în aceeaşi funcţie în cadrul mărcii Audi. Înainte să preia acest post, Ruxandra Soare a fost project manager responsabil cu analiza de piaţă, planificare şi prognoză pentru Seat România. Între 2004 şi 2012 Ruxandra Soare a fost Product Manager Seat, în urma unei promovări de la postul de Asistent Brand Manager.

Noul Brand Manager al mărcii Seat în România a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. Înainte să se alăture echipei Porsche România, în 1998, Ruxandra Soare a lucrat în cadrul Institutului de Cercetări şi Proiectare Ecoenerg.

Urmareste Automarket
Grupul Seat are peste 14.000 de angajaţi specializaţi la celetrei centre de producţie din Spania, dar modelele pe care le comercializează compania sunt fabricate şi în Portugalia, Slovacia şi Cehia.
Compania spaniolă beneficiază şi de un Centru pentru Dezvoltare Tehnică, care are rolul de a dezvolta noi motorizări şi tehnologii direct la sediul său.

Comentarii (7)

  • Incredibil de interesant articolul.
    17 10
  • @vianu
    + :)))))))
    7 6
  • mos Ghita
    Am uitat limba romana! Ce inseamna brand manager?! Are mai multi muschi?
    20 5
  • Ca sa schimbe Brand Managerul, mai intai trebuie sa existe un brand. Iar Seat nu e un brand, e ...un fel de n-ar mai fi...

    @vianu: vezi bine ca lumea e cu necazuri cu probleme si tie-ti arde de glume
    15 12
  • Bravo, Ruxi! Merită poziţia pentru că este un om care iubeşte mult marca.
    4 13
  • @Alex.Seremet
    Daca o spune unul de la BMW,...m-am prins!
    6 2
  • Bine ca suntem sanatosi.
    Haida, Ruxiiiiiii, stim ca poti!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru