Seat se retrage definitiv din WTCC

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.01.2010
Seat a decis sa se retraga din WTCC dupa ce a dominat autoritar competitia vreme de doi ani.

Dupa ce vreme de doi ani a dominat autoritar Campionatul WTCC, SEAT a luat o decizie surprinzatoare. Subsidiarul Volkswagen nu va mai participa in competitia de turisme, limitandu-se doar la sustinerea echipelor private, printre care si Sunred Engineering, castigatorii editiei trecute.

Echipa spaniolilor va fi desfiintata, dupa ce anul trecut a reusit sa isi adjudece ambele titluri. Ultimele participari au fost insa marcate de controversele privind folosirea motoarelor turbo-diesel in cadrul unei competitii in care unitatile aspirate pe benzina faceau legea.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Care sunt motivele
    Ne puteti da informatii de ce se retrag cei de la Seat? Au probleme financiare, cei de la VW vor sa vina cu propria masina?

    La BMW nu inteleg ce se intampla. Dupa F1, s-au retras si din WTCC. In DTM nu mai concureaza de foarte multi ani. Cum de o marca cu o astfel de "imagine sportiva" nu se implica mai intens in sporturile cu motor?
    13 5
  • Pai..
    ...daca BMW era deja out..ce rost mai avea Seat sa ramana? BMW erau singurii care faceau relativ fata la Seat. Daca ei nu mai sunt, chiar nu ai ce sa demonstrezi nu?
    10 5
  • bmw power
    nu mai inteleg nimic,cu retragerile astea
    5 1
  • Eugeno
    BMW
    Linkul va rog -referitor la retragerea BMW din WTCC!
    2 0
  • bmw power
    sincer nici eu nu am auzit,cum ca,bmw se retrage dar ma rog,poate asa o fiiiiiiiiiiiiiiiii
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru