Seat și Cupra au un nou director de design: Jorge Díez a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT

de Paul Cosma
Marti, 20.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jorge Díez este noul director de design al brandurilor Seat și Cupra, iar mandatul său va începe oficial în data de 1 decembrie 2020. Díez a mai lucrat în trecut pentru Volkswagen, Lamborghini și Audi, fiind cel care a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT.

SEAT anunță că Jorge Díez va fi noul său director de design începând cu luna decembrie a acestui an. Totodată, el va ocupa aceeași funcție și în cadrul brandului de performanță Cupra.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria auto, Jorge Díez a condus departamentul de design exterior al celor de la Seat în perioada 2011-2014. Astfel, a contribuit la crearea unor modele precum a treia generație Leon, a patra generație Ibiza sau Ateca, primul SUV din istoria producătorului spaniol.

Noul director de design de la Seat și Cupra are în CV și alte branduri precum Volkswagen, Lamborghini, Audi sau Mitsubishi.

În perioada petrecută la Audi, Jorge Díez a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT. Înainte de revenirea la Seat, a fost vicepreședinte al Mitsubishi Motors Design Europe.

Via Seat

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    Jorge Bemol cred ca era mai bun.
    acu pe pune, omu e bun dar vrajeala cu brandu de performanta Cupra e ca filmele cu prosti.
    și pentru prosti, normal.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru