Seat Tarraco primește o versiune nouă: motor pe benzină de 150 CP și cutie automată cu șapte trepte

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a introdus o versiune nouă pentru Tarraco. Cel mai mare SUV din gama producătorului spaniol poate fi comandat cu un motor pe benzină de 150 CP, cutie automată și roți motrice față.

În toamna anului trecut, Seat a publicat primele imagini și detalii referitoare la SUV-ul Tarraco. Până în acest moment, fanii motoarelor pe benzină puteau comanda modelul producătorului spaniol fie într-o versiune cu transmisie manuală, fie într-o variantă cu transmisie automată și sistem de tracțiune integrală.

Acum, SEAT introduce o nouă variantă pentru Seat Tarraco. Modelul va putea fi comandat cu motorul pe benzină de 1.5 litri TSI cuplat la o cutie automată DSG cu șapte trepte și roți motrice față. Motorul de 1.5 litri dezvoltă 150 de cai putere între 5.000 și 6.000 rpm, și 250 Nm între 1.500 și 3.500 rpm. Așa cum am menționat anterior, unitatea putea fi comandată și până acum în gama Tarraco, însă era diponibilă doar cu o cutie manuală cu șase trepte.

În versiunea nouă (1.5 TSI, cutie automată și roți motrice față), Seat Tarraco are nevoie de 9.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în timp ce viteza maximă se oprește la 198 km/h.

Conform oficialilor producătorului spaniol, noua variantă a SUV-ului Tarraco promite un consum mediu mixt cuprins între 7.1 și 8.0 litri/100 de kilometri, în timp ce emisiile de CO2 ajung până la 181 de grame per kilometru. Așa cum era normal, valorile comunicate au fost calculate conform standardului WLTP.

Oficialii Seat menționează că noua versiune a SUV-ului va fi disponibilă în variantele de echipare Style și Xcellence.

Comentarii (3)

  • petrusian
    austeritate lucie.O singura placa o plimba de la o masina la alta.
    2 1
  • Oare cât dai p-o cașcarabetă de asta?Cred ca sub 18 mii ,in niciun caz...
    @AM Nu inteleg formularea ,,consum mediu mixt,,...
    2 4
  • Interesante cifre pentru gabaritul masinii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru