Sebastien Loeb intra in istorie - campanie de senzatie in Franta

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Total, unul dintre furnizorii Citroen WRC, a pus la punct o campanie foarte inteligenta care il "arunca" pe Loeb in istorie dupa castigarea celui de-al saselea titlu consecutiv in WRC.

Esential

6 titluri mondiale consecutive a bifat Loeb in acest sezon, fiind primul pilot din istoria FIA care reuseste acest lucru.

Dupa ce Sebastian Loeb a intrat in istoria motorsportului, fiind primul pilot care reuseste sa castige sase sezoane consecutive intr-o competitie organizata de FIA, sponsorii Citroen s-au grabit sa scoata in fata cat mai bine posibil performanta francezului. Iar una dintre cele mai reusite campanii a fost realizata de Total, furnizorul de lubrifiant al echipei Citroen WRC, care a publicat in presa franceza o imagine in care Loeb este prezentat intrand in istorie la propriu.

Este vorba de o imagine care are la baza un tablou care il infatiseaza pe Napoleon Bonaparte, ideea creatiei apartinandu-i agentiei CLM BBDO.

In prima faza, imaginea a fost publicata in cotidianul sportiv L'Equipe si in revista Auto Hebdo. Datorita reactiilor pozitive primite din partea publicului, agentia de creatie urmand sa dezvolte alte doua variante pe aceeasi tema, plecand de la tablouri istorice cunoscute.

via | LBA

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru