Sedanul electric Lucid Air va avea display curbat de 34 inch și ecran retractabil pentru climatizare

de Alexandru Monenciu
Vineri, 28.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Lucid Motors au publicat un clip video în care explică pe îndelete tehnologia Lucid UX regăsită pe sedanul electric Lucid Air. Sistemul include un display curbat de 34 de inch.

Lucid Motors a prezentat sedanul electric Lucid Air în toamna anului trecut. Producția modelului cu zero emisii este pe cale să demareze, primele exemplare urmând să ajungă în reprezentanțe spre finalul acestui an.

Până atunci, însă, constructorul american a publicat un clip video în care explică în detaliu sistemul multimedia Lucid User Experience, sau Lucid UX pe scurt. Acesta include un display curbat de 34 de inch, cu rezoluție 5K, divizat în trei 3 zone.

În partea stângă regăsim butoanele care controlează luminile, ștergătoarele de parbriz și dezaburirea. Partea mediană este rezervată instrumentarului de bord digital, iar în dreapta avem funcțiile sistemului multimedia. Acesta este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, printre altele.

Funcțiile mașinii și ale sistemului de climatizare sunt afișate pe un așa numit ecran Pilot Panel care, la apăsarea unui buton, se retrage în bord. În spatele lui se află un spațiu de depozitare.

Sistemul Lucid UX va primi actualizări over-the-air, iar utilizatorii vor putea interacționa cu mașina și prin intermediul unei aplicații mobile.

via Lucid Motors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru