Șeful Alfa Romeo: "Viitoarea generație Giulia va fi pur electrică"

de Alexandru Monenciu
Marti, 05.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Philippe Imparato, a confirmat că va exista o viitoare generație Giulia, dar că va fi vorba despre un model pur electric.

Obiectivul principal este ca Alfa Romeo să renască sub umbrela Stellantis, iar SUV-urile vor fi modelele care îi vor aduce cei mai mulți clienți producătorului italian de automobile.

După Tonale, Stelvio va primi un facelift în viitorul nu foarte îndepărtat. Portofoliul va fi completat, cel mai probabil în 2024, de un crossover entry-level care ar putea fi denumit Brennero. Doi ani mai târziu, în gamă își va face apariția și un SUV de mari dimensiuni, complet electric.

În tot acest timp, Alfa Romeo nu a uitat de Giulia. Sedanul va primi o nouă generație, dar, potrivit șefului companiei, va fi vorba despre un model cu zero emisii. Pe scurt, Giulia devine pur electrică.

"Nu abandonăm Giulia. Va exista o viitoare Giulia și va fi un model pur electric," a declarat Jean-Philippe Imparato.

Până la o nouă iterație, Giulia va primi, poate anul viitor, un facelift. Prototipurile au fost surprinse deja în teste.

Din 2027, Alfa Romeo va fi o marcă pur electrică, după cum au anunțat anterior reprezentanții companiei.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Alfa Romeo Giulia (type 105) din anii '60 -'70 mașina mea preferată în copilărie :) parte a trioului clasic Giulietta 101 și Giulietta 116...
    4 0
  • lasa c-or sa bage si china in embargo si vor ramane doar telecomenzile pe baterii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru