Șeful Seat: "Viitoarele noastre modele vor avea un design mai îndrăzneț decât cele de la Volkswagen"

de Sebastian Toma
Vineri, 17.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jurgen Stackmann, șeful Seat, consideră că marca se află în poziția în care să abordeze un design mai îndrăzneț pentru viitoarele creații.

Jurgen Stackmann, CEO-ul SEAT, anunță o nouă eră în materie de design pentru marca iberică. Directorul Seat promite un design mai îndrăzneț pentru viitoarele modele ale mărcii, dar acesta va fi aplicat doar după ce noile creații vor îndeplini valorile cheie ale constructorului din Martorell. Altfel spus, designerii nu vor avea mână liberă să creeze vehicule concentrate exclusiv pe design în defavoarea spiritului practic. Primul model care va beneficia de noul limbaj de design pregătit de Seat va fi crossoverul de clasă mică programat pentru lansare în 2017.

Șeful Seat: "SUV-ul nostru va fi mai agil și mai practic decât Nissan Qashqai"

Planul șefului Seat pentru viitoarele modele ale mărcii este să le confere un design mai îndrăzneț decât cel al echivalentelor din gama Volkswagen. Primul exemplu în această direcție a fost noua generație a lui Leon, considerat un succes de vânzări de reprezentanții mărcii iberice. Stackmann este încântat de limbajul de design aplicat până acum la Seat, mai ales că designerii trebuie să colaboreze la nivelul întregului concern Volkswagen, dar consideră că marca iberică poate să meargă și mai departe din acest punct de vedere.

Seat pregătește un competitor al lui Nissan Juke

Urmareste Automarket
"Singura mea îngrijorare este să nu mergem prea departe înspre lumea modei, unde funcționalitatea este pusă deoparte în favoarea aspectului, sau când aspectul este dezirabil doar pentru o perioadă scurtă de timp", completează Stackmann în interviul acordat britanicilor de la Autocar.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Domnule Stackmann lansati SUV-ul exact ca 20v20 (interior/exterior) si veti avea succes. Leon are succes pentru ca arata mai bine ca un Golf, e mai ieftin si face parte din acelasi grup.
    11 0
  • sincer sa fiu urasc modelele vw din cauza designului sters, fad, lipsit de viata, si imi displac atat de mult incat trec peste faptul ca mi se par extrem de bune la condus.
    in cazul seat insa, pot spune ca noul Leon e mai urat decat un Golfm ai ales la interior. nu ca e rau, dar e efectiv groaznic! parca ar trebui sa am 80 de ani ca sa conduc masina aia.
    culmea, nici ieftin nu e. drept urmare, nu e cel mai bun din clasa, nu e cel mai ieftin, nu e cel mai bun compromis, nu e cel mai frumos ... nu am nici un motiv sa il cumpar!
    mai bine cumpar modelul vechi, macar ala avea un design care imi placea, si o tinuta de drum la fel de buna ca si cel nou.
    7 12
  • seful seat afirma din trecut, noul leon are deja un design mai indraznet ca golf
    8 0
  • @Sak mergi in showroom si ai sa vezi ca un Golf e mai ieftin ca un Leon, preturile de lista sunt de decor, interiorul de Golf e peste Leon, iar daca iei in calcul si valoarea la revanzare chiar uiti de Seat.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru