Şeful SsangYong: "Vom obţine profit în 2015"

de Sebastian Toma
Vineri, 08.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful SsangYong a anunţat că anul 2015 va marca atingerea capacităţii maxime de producţie şi va coincide cu momentul în care marca din Coreea de Sud va obţine din nou profit.

SsangYong Motor se aşteaptă la o întoarcere la profit în 2015, anunţă Just Auto citând şeful mărcii coreene, Yoo Il Lee. Până atunci, SsangYong se va baza pe Mahindra&Mahindra, corporaţia care i-a salvat din insolvenţă în 2011, pentru a le asigura supravieţuirea. În decursul anului curent, indienii le vor furniza o infuzie de capital în valoare de 73 de milioane de dolari, în vederea dezvoltării noilor modele, printre care se află şi un SUV pe nume X100, aşteptat să debuteze în prima parte a anului 2015.

În baza infuziei de capital pregătite de Mahindra&Mahindra, corporaţia indiană va deţine 73% din acţiunile SsangYong Motor Corporation. Împreună, cele două companii vor împărţi reţeaua de dealeri la nivel global şi vor diversifica pieţele de export. Marca SsangYong ar putea fi lansată apoi pe piaţa auto din Statele Unite ale Americii, spune preşedintele mărcii, dar până la acea lansare trebuie să-şi pregătească gama şi să pună la cale un plan de marketing corect.

Urmareste Automarket
Cea mai mare piaţă pentru SsangYong este Rusia, spun reprezentanţii mărcii.
Aceştia se tem să depindă prea mult pe o singură piaţă, cum au făcut constructorii din Europa care nu s-au extins şi pe pieţele din SUA şi Asia. Cei de la SsangYong au avut în trecut probleme financiare grave în urma unor decizii de business neinspirate şi a unei game neperformante în materie de vânzări.

Via JustAuto (înreg.)

Comentarii (5)

  • Sandiski
    @Mafia nu am detinut niciodata un SSSang Yong ,insa ca proprietar de VW iti zic ca nu am mai vazut nicaieri la o alta marca sa se strice atatea ca si la aceasta.
    6 14
  • Ce motoare are ssang yong?Se pare ca mercedes a luat motoarele de la coreeni.
    1 1
  • @ Sandiski
    Sebastien Ogier si VW nu au rivali in raliuri ! Ogier a castigat azi Raliul Mexicului ( http://www.autosport.com/news/report.php/id/105939 ), a doua victorie consecutiva in acest sezon de WRC .
    2 5
  • Si daca vreau sa cumpar SSangYong de unde o fac? De la ce dealer?
    Ca cei de la newkopel au renuntat!
    2 1
  • Lucica
    @octav21, importatorul SsangYong in Ungaria va deveni oficial si importatorul pentru Romania, si cred ca trebuie sa mai astepti pana isi deschid noi dealeri in tara noastra.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru