Shanghai 2013: Kia lansează marca Horki, dedicată pieţei din China

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 22.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a lansat o nouă marcă dedicată special pieţei din China. Numele ei este Horki, iar la Salonul Auto de la Shanghai a prezentat conceptul unei berline.

Kia a anunţat că va lansa o nouă marcă numită Horki, dedicată pieţei din China. Anunţul a fost făcut la Salonul Auto de la Shanghai şi a fost însoţit de prezentarea unui sedan concept, primul care poartă noua emblemă. Primele modele de serie vor fi lansate în 2015. Noua marcă este lansată de joint venture-ul creat de Kia în China numit Dongfeng Yueda Kia. Conceptul prezentat de noua marcă Horki la Shanghai este o berlină ce foloseşte platforma Cerato/Forte, dar nu există detalii că acest sedan va ajunge în producţia de serie. 

Modelele noii mărci vor fi asamblate la una din cele trei uzine din Yancheng şi vor fi lansate în 2015. Horki va avea o gamă completă de modele inclusiv modele cu propulsie hibridă.

Via worldcarfans

Comentarii (3)

  • Sigla cam aduce cu Daewoo-prima varianta.
    2 0
  • Anti-kitsch
    Horki... Ce nume de flegma...
    9 0
  • Foarte "original". Farurile sunt copiate de la BMW Seria 5 din era Bangle ( de fapt o varianta de plastilina mai intinsa...) , iar calandrul / grila de la Bentley Continental. Sigla... foarte elocvent primul comentariu. Ledurile in parasoc par puse cu economie.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru