Sistemele multimedia Volvo, pregătite să redea videoclipuri de pe YouTube

de Tiberiu Safta
Vineri, 07.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez a anunțat că sistemele multimedia de pe mașinile sale vor putea reda videoclipuri de pe YouTube. Această funcție vine după ce, recent, Volvo a încheiat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea sistemelor multimedia.

Cei care își vor cumpăra o mașină Volvo în viitorul apropiat vor avea posibilitatea de a urmări videoclipuri de pe YouTube pe ecranul sistemului multimedia. Aplicația va putea fi descărcată prin intermediul Google Play și va fi compatibilă cu toate modelele Volvo din prezent și din viitorul apropiat.

YouTube va putea fi utilizat, de exemplu, atunci când mașina este conectată la o priză de încărcare sau atunci când staționează. Astfel, ocupanții vor putea urmări videoclipurile lor preferate, precum și transmisii în direct. Este important de menționat că, din motive de siguranță, aplicația va putea fi accesată numai atunci când mașina nu se află în mișcare.

Recent, Volvo a încheiat un parteneriat cu gigantul Google, care deține platforma YouTube. Constructorul suedez va monta pe mașinile sale sisteme multimedia care au sisteme de operare Android și care vor include mai multe aplicații și servicii Google.

Cu acest prilej, Volvo a anunțat că proprietarii vor putea descărca, în curând, aplicațiile de navigație Sygic și Flitsmeister, aplicațiile de încărcare Chargepoint și Plugshare, precum și programele SpotHero și ParkWhiz, care se ocupă de găsirea locurilor de parcare.

Nu în ultimul rând, Volvo dorește să integreze în mașinile sale și asistentul virtual Google Assistant.

Prin acest lucru, Volvo spune că mașinile lor vor fi transformate în "dispozitive inteligente".

via Volvo Cars

Comentarii (4)

  • Adrian
    Sisteme multimedia actuale de pe Volvo sunt Android. Singurele aplicatii disponibile in Google Play sunt Tunein, Spotify si alte 5-6 aplicatii de muzica (streaming) suedeze / scandinave. Atat.
    Preinstalat ai Maps, Radio si o aplicatie pentru muzica prin bluetooth. Nu stiu daca se pot pune alte aplicatii din surse externe, gen Waze. Nu vede stick-ul. (Sandisk)
    Google Asistant e prezent, functioneaza doar in englezeste.
    Ecranul din dreptul volanului are doar 2 moduri: harta mare + vitezometru / turometru pe margini, sau doar vitezometru / turometru pe margini si in rest gol, negru.
    Am intampinat probleme cu sunetul, uneori nu se mai aude nimic, nici macar semnalizarea.
    7 2
  • Așteptăm primul parteneriat cu xvideo
    5 2
  • Asta da inovatie. Merita un articol mai lung.
    5 0
  • @Adrian, merge waze, bine mersi, precum și alte zeci de aplicații de streaming audio, podcasturi sau chiar de navigație, compatibile cu Android Auto. Da Tidal este o aplicație de muzică suedeză, dar e cea mai bună din lume, calitatea Master Audio fiind determinantă. Nici nu e scumpă, cu 39 de lei lunar, ai toată muzica pe care o vrei, la cea mai bună calitate posibilă. Tune In pentru mii de posturi de radio online, este de asemenea preinstalată, funcționând chiar și fără Android Auto.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru