YouTube

Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Tehnologie

Sistemele multimedia Volvo, pregătite să redea videoclipuri de pe YouTube

Constructorul suedez a anunțat că sistemele multimedia de pe mașinile sale vor putea reda videoclipuri de pe YouTube. Această funcție vine după ce, recent, Volvo a încheiat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea sistemelor multimedia.
Luni, 29 Iulie 2019 | Tehnologie

Tesla va integra Netflix și Youtube în mașini: serviciile de streaming vor putea fi folosite doar când mașina este staționară

Tesla a anunțat că serviciile de streaming Netflix și Youtube vor fi disponibile pentru șoferi, însă vor putea fi utilizate doar atunci când mașina este staționară.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Tehnologie

Audi a creat prima experientă interactivă de condus pe YouTube

Audi vrea să-şi surprindă fanii din America de Nord cu "o experienţă interactivă de condus" pe Youtube. Vorbim de cel mai bun joc de acest gen de pe respectivul portal.
Joi, 29 Iulie 2010 | General

Kia lansează un concurs de talente pe YouTube

Constructorul sud-coreean Kia a lansat un concurs de talente pe YouTube. Premiul pentru câştigătorul acestui concurs este de 10.000 de dolari.
Sambata, 27 Martie 2010 | Video

VIDEO: Cel mai tare anunt second-hand din istorie?

O batranica a postat pe Youtube un anunt video second-hand care are sanse mari sa devina cel mai accesat astfel de anunt din istorie.
Joi, 20 August 2009 | Formula 1

OFICIAL: Cofondatorul YouTube, principalul investitor la USF1

Chad Hurley, cofondatorul celebrului site de video-sharing YouTube, a confirmat oficial ca a devenit principalul investitor al noii echipe USF1, care va debuta in F1 in sezonul 2010.

Tag-uri similare

sponsor, USF1, second-hand, anunt, YouTube, investitor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru