Audi a creat prima experientă interactivă de condus pe YouTube

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 07.10.2011
Audi vrea să-şi surprindă fanii din America de Nord cu "o experienţă interactivă de condus" pe Youtube. Vorbim de cel mai bun joc de acest gen de pe respectivul portal.

Divizia americană a mărcii Audi a lansat primul joc online care simulează experienţa la volan pe Youtube. Mai precis, jocul celor de la Audi îi permite unui utilizator să efectueze o serie manevre, încluzând un viraj la stânga, un viraj la dreapta şi chiar un slalom. Totul este realizat prin săgeţile de pe tastatură, care duc la diverse clipuri de pe Youtube. Partea interesantă este că aceste clipuri se succed fără întreruperi, ceea ce oferă o experienţă cu adevărat interesantă.

Din păcate, experienţa de condus este limitată la doar câteva clipuri, ceea ce face jocul plicticos după câteva minute. Chiar şi aşa, aplicaţia celor de la Audi este cea mai bună de pe Youtube, făcând alte campanii de gen să pară arhaice.

Via | Audi

Comentarii (1)

  • ce porcarie. treaba cu tastele numerice functioneaza la orice videoclip... practic selectezi doar partea videoclipului pentru replay. Slabut.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru