Second-hand

Luni, 26 Februarie | General

Ce pedepse primesc cei care falsifică kilometrajul în țările Europei

În mai multe țări din Europa, falsificarea kilometrajului se pedepsește cu amenzi foarte mari sau chiar cu ani grei de închisoare. Totodată, un nou studiu relevă și pierderile pe care România le suferă din cauza falsificării kilometrajului mașinilor second-hand.
Luni, 19 Februarie | Intern

STUDIU: Prețurile mașinilor second-hand vor crește în 2024

Potrivit unui nou studiu, prețurile mașinilor second-hand din România vor continua să crească în acest an. De asemenea, este de așteptat ca SUV-urile să rămână cele mai căutate mașini pe această piață.
Vineri, 19 Ianuarie | Intern

STUDIU: Volvo, Mercedes-Benz și BMW, mărcile cu cei mai mulți kilometri parcurși

Potrivit unui studiu nou, mașinile produse de Volvo, Mercedes-Benz și BMW au cei mai mulți kilometri parcurși în medie dintre toate mașinile vândute pe piața second-hand. Cel mai mare kilometraj mediu depășește 260.000 de kilometri.
Joi, 13 Iulie 2023 | General

STUDIU: Care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața second-hand

Un studiu realizat de o platformă de verificare auto online relevă care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața mașinilor second-hand. Modelele BMW care își pierd cel mai rapid din valoare sunt cele de clasă medie și de lux.
Miercuri, 29 Martie 2023 | General

STUDIU: În Europa, și mașinile electrice second-hand au kilometraje false

Un nou studiu realizat de o platformă de verificări auto online arată că și mașinile electrice la mâna a doua pot avea kilometrajul falsificat. În Europa, fiecare a 7-a mașină electrică second-hand are kilometrajul fraudat.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Intern

De unde vin mașinile second-hand din România. Germania conduce clasamentul

Un studiu realizat de o platformă de verificare online a mașinilor second-hand arată că cele mai multe astfel de vehicule prezente în țara noastră provin din Germania. Mai exact, 4 din 10 mașini second-hand din România provin din această țară.
Marti, 07 Februarie 2023 | Intern

Piața auto din România a crescut cu 31% în ianuarie. Renault, liderul mărcilor de import

Potrivit celor mai noi date furnizate de DRPCIV, în ianuarie au fost înmatriculate peste 12.000 de mașini noi. De aici rezultă o creștere de peste 31% față de anul trecut. În ceea ce privește clasamentul mărcilor, Renault a fost cea mai vândută marcă de import.
Vineri, 03 Februarie 2023 | General

Kilometrajul real, fraudat în medie cu 15% la mașinile second-hand vândute în 2022

Potrivit unei platforme online de verificare a istoricului auto, kilometrajul real al mașinilor second-hand vândute în 2022 a fost fraudat în medie cu peste 15%. Platforma a depistat, în total, peste 7 miliarde de kilometri dați înapoi.
Miercuri, 01 Februarie 2023 | General

Topul celor mai furate mașini din 2022: Mercedes-Benz, în fruntea clasamentului

Potrivit unui studiu nou, realizat de o companie de verificare a istoricului auto, Mercedes-Benz a fost cea mai furată marcă pe piața mașinilor second-hand în 2022. Platforma a depistat, în total, peste 1000 de vehicule furate anul trecut.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: Prețul mediu al mașinilor second-hand din România a crescut cu 46% în ultimii 2 ani

Un studiu realizat de Autovit relevă faptul că prețul mediu al vehiculelor vândute la mâna a doua a crescut cu 46% din 2020 până la finalul lui 2022. Anul trecut au fost înmatriculate 325.062 de astfel de mașini în România.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

Piața românească second-hand scade cu 8% în 2018, însă parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor prind avânt

Deși păstrează încă 3 sferturi din piața auto, zona mașinilor second-hand a frânat în 2018 comparativ cu anul anterior. Scăderea de peste 8% nu este însă resimțită de parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor, care profită de avantaje precum garanția suplimentară și verificarea tehnică a mașinilor pentru a crește și în 2018.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Intern

Înmatriculări în România în noiembrie: scădere de 3% pentru mașini noi, creștere de 90% pentru mașini second-hand

Înmatriculările de mașini noi au scăzut în România cu 3% în noiembrie, concomitent cu o creștere de aproape 90% pentru mașinile second-hand.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 August 2017 | Industrie

300.000 de mașini diesel Euro 5 din Germania așteaptă noi proprietari: vânzările sunt blocate din cauza restricțiilor de circulație

Dealerii germani au peste 300.000 de mașini cu motoare diesel Euro 5 pe care nu le pot vinde din cauza temerilor că circulația acestora va fi interzisă în marile orașe.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Intern

Numărul înmatriculărilor de mașini second-hand cu motoare Euro 1, 2 și 4 s-a dublat în primele 5 luni ale anului

Vârsta medie a parcului auto national a crescut la peste 12 ani, după ce numărul înmatriculărilor de mașini second-hand cu motoare Euro 1, 2, și 4 s-a dublat în primele 5 luni ale anului.
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Intern

Efectele eliminării timbrului de mediu: APIA anticipează o scădere puternică a vânzărilor de mașini noi în 2017

APIA susține că eliminarea timbrului de mediu va conduce la o scădere a vânzărilor în 2017 și anticipează că, din 6 mașini înmatriculate, 5 vor fi second-hand.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | Intern

Nu prea ne pasă de mediu: înmatriculările de maşini second-hand au depăşit pragul de 250.000 de unităţi în primele 10 luni ale anului

Românii au înmatriculat peste 250.000 de maşini second-hand în perioada ianuarie - octombrie 2016, peste un sfert dintre acestea fiind Volkswagen.
Luni, 15 Februarie 2016 | Intern

Înmatriculările de maşini second-hand, de aproape trei ori mai mari decât cele de maşini noi în ianuarie

Apetitul românilor pentru maşinile second-hand rămâne la cote înalte: în prima lună a anului s-au înmatriculat de aproape trei mai multe maşini la mâna a doua decât maşini noi.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | General

Primul model LaFerrari este de vânzare pe piața second-hand din Germania

Un dealear de automobile din Germania vinde primul exemplar LaFerrari pentru suma de 2.4 milioane euro.
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... MAŞINILE SECOND-HAND

Automobilele rulate reprezintă jumătate din piaţa auto din România anului 2011. Pentru consumatorul de rând, acestea au secretele lor. Iată 20 de lucruri pe care nu le ştiai despre maşinile second-hand şi cum sunt ele vândute.

Tag-uri similare

Lamborghini, Romania, licitatie, vanzare, piata auto, piata, taxa, Automarket, masini second hand, Reventon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru